מה אתן אומרות? איך אני אומרה להגיב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה שהיא בת 26 עם 4 ילדים, היום היא מתקשרת אליי ומה היא אומרת לי? מה איתך? יש משהן חדש? ואנ בתגובה- לא מה אמור להיות חדש, ואז היא אומרת לי את לא בהיריון ואני- לא אני לא בהיריון, עובדים על זה..
    ופתאום היא אומרת לי, ליאן את בת 35 וחצי את צריכה למהר כמה שיותר מהר, יש לך ילדה אחת בת 3 וחצי את צריכה כמה שיותר מהר להביא רת השני,
    אז אמרתי לה סליחה למה זה תלוי בי, ברור שאני רוצה אז יבוא בע"ה
    וחוץ מזה גם קיבלתי היום מחזור משום מה הוא הקדים לי בכמה ימים ואני עוד יותר מבואסת, וגם ההורים שלי משגעים אותי וכל מי שפוגש אותי - נו מה איתך את לא רוצה עוד ילד יאללה השעון הביולוגי מתקתק. זה מה שאומרים לי.. ואמא שלי כל יום משגעת אותי את צריכה להכנס להריון כמה שיותר מהר את עוד מעט בת 36, וחברה שלך בת 26 שיותר קטנה ממך ב 10 שנים עם 4 ילדים, כל פעם שאני ניפגשת עם אמא שלי היא מזכירה לי את זה.
    בנות אין לי כח כבר לשמוע את זה, אף אחד לא מבין אותי.
    מה אתן אומרות על זה?
    מזל שמצאתי את הפורום הזה שאני אוכל לשפוך את הלב
10 תגובות
עמוד 1
  • אם זכור לי נכון את פתחת הודעה בעבר שאת אכן בהריון לא?
    אם אני טועה אז אני מתנצלת , אני לא זוכרת את הסיפור

תראי
    אני לא אשקר ואומר שאם הייתה לי חברה בגיל הזה אני לא הייתי אומרת לה את זה גם.
    בתכלס זה מפליא את הסביבה למה אנחנו מחכות??!!!????

אני בת 27 ומתפלאים למה התחלתי כלכך מאוחר?
    אבל אני מכניסה מצד אחד ומוציאה מצד השני
    אני החלטתי ככה ולא משנה כלום
    ואת החלטת ככה ולא משנה כלום
    פשוט תשמעי ותסנני

• אנשים לא מבינים שהם פוגעים שהם מדברים על זה - איזה חוצפנים

• מאמי אני צעירה ממך בכמה וכמה שניםץ.אני בת 27.. אמא שלי הביאה אותי בגיל 19.5 ואת אחותי בגיל 23.5..בדרך היה עוד תינוק שלא שרד.
    כשאני התחתנתי בגיל 26 והתחלנו לעבוד על זה וכלום לא יצא אמא שלי חפרה לי..אני לא הייתי לא עם תינוק אחד ועוד גרתי איתה..היא נכנסה לי למיטה, ליחסים עם בעלי..שכניראה לא עושים מספיק פעמים או לא עושים נכון.. ועוד ועוד...התחרפנתי... בסוף עוד נודע שיש לי בעית פוריות קלה.
    אל תתייחסי..עד כמה שאפשר..תסתגרי בעצמך ובמטרה שלך..
    או שתגידי שיש בעיות פוריות...זה סגר את כל הפיות מסביב.
    אז כולם מתחילים ללכת על קליפות ביצים.
    מנסיון.

דברו איתי בפייסבוק

• טוב, לי זה קל כי בכנות אין לי סבלנות לחוצפה של אנשים. אני פשוט נהיית חוצפנית בחזרה וסותמת פיות לאמא שלי ולחמותי בכל הערה מטומטמת שיש להן. זה אולי לא פוליטיקלי קורקט אבל זה אפקטיבי.

כשאמא שלי אמרה שהיא דיברה בעבודה עם חברות על זה שכבר התחתנתי ועדיין אין תינוק בדרך (

• אויש מאמי פשוט אל תתיחסי לאנשים כאלו! הם לא לרמתך..
    אני בת 21 ויש לי תינוק בן חודש ולמרות שאני מתה עליו והוא החיים שלי והכל הייתי נותנת הכל כדי להתחיל את כל העניין הזה בגיל שלך אחרי שכבר חוויתי וראיתי ונהנתי (כמובן בתנאי שאני אקבל את אותו התינוק בדיוק..חח)
    פשוט אל תתייחסי.. או שיודעת מה? תתייחסי- תעמידי במקום!
    תבקשי בצורה יפה שלא יכנסו לך לחיים ואלו הבחירות שלך. תאמיני לי שאחרי זה לא יציקו יותר עם השטויות האלו.

• מתוקה לדעתי את צריכה לשים פסססססססססס בגודל החיים על כל מי שפותח את הפה
    נכון, השעון מתקתק, אבל אי אפשר להחזיר את הזמן אחורה
    את כבר שם - יש לך ילדה בת 3.5 (תגדלו אותה בנחת

• רגע, 27 זה מאוחר?

• כל מי שמציק לך תגידי לו פשוט שירדו לך מהגב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • סימי פס ארוך ארוך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה