מה אתן אומרות? איך אני אמורה להגיב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה שהיא בת 26 עם 4 ילדים, היום היא מתקשרת אליי ומה היא אומרת לי? מה איתך? יש משהן חדש? ואנ בתגובה- לא מה אמור להיות חדש, ואז היא אומרת לי את לא בהיריון ואני- לא אני לא בהיריון, עובדים על זה..
    ופתאום היא אומרת לי, ליאן את בת 35 וחצי את צריכה למהר כמה שיותר מהר, יש לך ילדה אחת בת 3 וחצי את צריכה כמה שיותר מהר להביא רת השני,
    אז אמרתי לה סליחה למה זה תלוי בי, ברור שאני רוצה אז יבוא בע"ה
    וחוץ מזה גם קיבלתי היום מחזור משום מה הוא הקדים לי בכמה ימים ואני עוד יותר מבואסת, וגם ההורים שלי משגעים אותי וכל מי שפוגש אותי - נו מה איתך את לא רוצה עוד ילד יאללה השעון הביולוגי מתקתק. זה מה שאומרים לי.. ואמא שלי כל יום משגעת אותי את צריכה להכנס להריון כמה שיותר מהר את עוד מעט בת 36, וחברה שלך בת 26 שיותר קטנה ממך ב 10 שנים עם 4 ילדים, כל פעם שאני ניפגשת עם אמא שלי היא מזכירה לי את זה.
    בנות אין לי כח כבר לשמוע את זה, אף אחד לא מבין אותי.
    מה אתן אומרות על זה?
    מזל שמצאתי את הפורום הזה שאני אוכל לשפוך את הלב
21 תגובות
עמוד 1
  • אני שונאת את זה שנכנסים לתוך מתכון הביציות שלי

• נחמד מישהי בת גילי
    נכון זאת בהחלט חוצפה והיום יש כאלה שמביאים ילדים גם בגיל יותר מאוחר,נכון שישנה השפעה על איכות הביציות אבל עם כל הכבוד לא את השולטת בעינין הזה.אם אנחנו היינו מחליטים מתי יגיעו הילדים אז ברור שהמצב היה אחר אבל כמובן זה לא בידייך,אז קודם כל שולחת לך נשימה עמוקה וארוכה לא שווה להוציא אנרגיות על דברים כאלה שבאמת מעצבנים.
    חיבוקים,ומקווה שהכול יסתדר לאותה חברה תגידי"המון תודה על הרצון הטוב אבל מתי שיגיע יגיע עם כל הכבוד לא צריך להיכנס לך לרחם"...מה לעשות יש אנשים עם חוסר טקט משוועה וזה רק במילה עדינה..

• אכן מבאס שאנשים נכנסים בצורה כזו לתוך החיים שלנו.

אני הייתי עונה בציניות שלא, אני לא מתכננת עוד ילדים וזהו!

העובדה שיש לה 4 ילדים עושה אותה לאישה טובה יותר? למה איכפת לה כמה ילדים יש לך?

וזאת חברה טובה??

אשמח אם תצביעו עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
  • זה מעצבן, ואת לא חייבת להסביר כלום לאף אחד!!!!
  • אהבתי את מתכון הביציות של איפי

• די מעצבן... הייתי אומרת לה שהיא תתעסק בעניינים שלה ואת תתעסקי בעניינים שלך...
    את לא חייבת הסברים לאף אחד!!!!
    לאנשים לפעמים אין טאקט וזה מעצבן לאללה...

למרות שבסופו של דבר הכוונה שלה היתה טובה, היא פשוט לא ממש הקשיבה לתשובה שלך אם היא המשיכה לחפור
  • אני אוהבת לייבש אנשים ביציאות במצבים כאלו!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• גם בגילי
  • תנסי כמה שיותר להתעלם
  • אנשים טיפשים! כולם! כל מי שמלחיץ אותך ומשווה למישהי אחרת

• "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • דווקא לי , ההערה של חברה קרובה שלך נראית

לדעתי, כל הקטע של חברה טובה זה הנכונות להגיד את האמת בפנים אפילו אם אותה אמת לא ממש תמצא חן בעינייך מה לעשות..לא תמיד מלטפים
    ואין מה לעשות..היא צודקת..ואת יודעת את זה בעצמך, זה שבינתים אתם בשלב ניסיון ועוד לא נכנסת להיון- זה מה שמעצבן אותך תגובות של אחרים רק מגבירים את הבאסה

שאנשים רחוקים אומרים דברים מהסוג הזה- לענות תשובה כמה שיותר צינית כדי שלא ירצו עוד פעם להעיר על זה אבל שמדובר באנשים קרובים- צריך לנסות לקחת בחשבון שאלו אנשים שאוהבים אותך ורוצים בטובתך

בהצלחה בניסיון הלאווי ותקבלי את מה שאת רוצה מהר ככל האפשר
  • כאן בדיוק הפאראדוקס:
    ליאן לא יכולה להאיץ את התהליך
  • נטלוש
    אולי ההגדרה והבנה שלי ל"חברה טובה" קצת שונה ?

פשוט אצלי זה אחרת...אצלי חברה טובה שלי יודעת שאני מנסה להיכנס להריון עוד לפני שבעלי יודע את זה לכן זה בחיים לא יכול להגיע למצב כמו של ליאן..
  • מרינוש
  • אני כמו מרינה - חברה טובה תדע שאני בהריון עוד לפני בעלי
  • גם לי כל הזמן אומרים דברים בסגנון "נו מתי כבר תביאו עוד ילד/ה?"
    ויש לי לא מעט חברות עם 2-3 ילדים כל אחת, וכל פעם הנושא עולה.
    אני בת 37, יותר "מבוגרת" ממך... אבל ההערות האלו ממש לא מזיזות לי.
    אני פשוט נאטמת ברגע שהעניין עולה, מהנהנת ומעבירה נושא.
    מי בכלל קבע מהו מס' ילדים אולטימטיבי? לאחת טוב עם 10 ילדים, לאחרת
    מספיק ילד אחד או שניים (ואני מכירה מקרוב גם כאלו שלא רוצות ילדים בכלל).
    תלמדי לסנן, זה כל כך מקל על החיים

• אני אומרת שהיא צעצוע עם ילדים מבחינתי ואת ממי..קחי את הזמן...
    ישלח לכם ה' ילד/ה מקסים/ה נוספת או אולי תאומיים שניים ...
    מה את מקשיבה לכאלו בכלל?... מה היא הספיקה בחיים חוץ מהפלצת ילדים בשרשרת
  • שיפסיקו להיכנס לנשמה של אחרים שיחפשו משהו אחר להתעסק איתו.
    ובלי שום קשר הלואי ובקרוב מאוד תתבשרי על הריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה