קטע מוזר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים כתבתי שעשיתי בדיקה ביתית יומיים לפני האיחור, יצא שלילי.
    יום למחרת היו לי כאבי מחזור מטורפים(לא ניתן להתבלבל... בוודאות זה לא היה קלקול קיבה או משהו. ) אז המחזור לא הגיע, לא באותו יום ולא למחרת. רק נוספו לי כאבים לא מזוהים בבטן התחתונה בצד שמאל. כבר ארבעה חודשים המחזור שלי סדיר- 28 יום (חוץ מהפעם הראשונה אחרי הגלולות שנמשך 35 ימים). כמובן שלא הצלחתי להתאפק, ועשיתי שוב בדיקה (אין לי דחיית סיפוקים זה נורא...).
    סבבה. שוב לא בהריון...
    אבל המחזור עדיין לא הגיע! וכל תסמיניו נעלמו מהשטח!
    מה פתאום הוא מתבלגן??? פתאום אני קולטת שאם היה ביוץ כל כך מאוחר בקושי ניסינו בשבוע הזה...
    וזה שהיו לי ממש כאבי מחזור והוא לא הגיע עוד מדליק אצלי ניצנוצון של תקווה...
    נראה לי אני אחכה שיעברו 35 ימים, ואם הוא לא יגיע אני אעשה בדיקת דם...
    מה אתן אומרות? מוכר למישהי?
4 תגובות
עמוד 1
  • לא להספיד אף פעם יש סיכוי עד שלא תראי את ה

• וואיייייי אני בדיוק במצבך!!!! אני הייתי אמורה לקבל ביום שלישי שעבר וזה לא מגיע, אני כל היום סובלת מכאבי מחזור שהולכים ובאים (גם בצד שמאל) והמחזור לא מגיע, עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי וגם אין לי תופעות לוואי אז בעלי אמר לי לחכות עוד שבוע (וזה קשה) ואז לעשות בדיקת דם... אז בהצלחה לי ולך!!!!!!! תעדכני!!!!!
  • הודיה איזה קטע?! מה הסיכוי לתסמינים זהים???
    הלוואי הלוואי הלוואי שהמחזור של שתינו לא סתם מאחר...
    ושבדיקות ההריון שלנו פשוט לא עבדו...
    חחחח... מה הסיכוי?
    כמה זמן אתם מנסים? המחזור שלך סדיר בדרך כלל??
    יאללה... מחזיקה אצבעות לשתינו...(ולכל השאר!)
  • בעלי כבר משתגע ממני.. הוא דורש שאני אהיה סבלנית ואחכה עוד לפני שאני עושה בדיקה כדי לא להתאכזב כמו בחודשים קודמים, רציתי לעשות בדיקת דם מחר בבוקר והוא הצליח לשכנע אותי לא לעשות.. אנחנו מנסים בערך 9 חודשים.. כמה זמן אתם?
    הלוואי שיהיה לילה טוב ובוקר נקי! ותעדכני אם נשברת ועשית שוב בדיקה.. למרות שאחותי בתחילת ההיריון עשתה חמש בדיקות ביתיות ויצא לה שלילי..
    סליחה אם כתבתי מוזר, זה מהפלאפון, קשה להתרכז בתוך מסך קטן.. בשורות טובותתתת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה