אפשרות לחישוב זמן הריון לא נכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני לא זוכרת את תאריך הווסת האחרון לכן הרופאים החליטו לקבוע על פי גודל העובר.
    התאריך שנקבע 21/3/2011
    מה שאומר שאני שבוע 30+6
    מה שנשמע לי לא הגיוני עד היום מכיוון שחברתי הטובה התחתנה
    בתאריך 10/3/2011 ומתאריך זה עד 10/10 זה שבעה חודשים.
    אז איך הגיוני שאני בהריון יותר מהתאריך שבו הרופאים קבעו את תאריך תחילת הווסת האחרון, ואמרו שנקלטתי שזה בתחילת אפריל.?!
    האם יש אפשרות שהעובר קטן ממה שצריך להיות?
    והאם יש אפשרות לבדוק זאת שוב?
    אשמח לקבל תשובה...
    תודה יום נעים.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, מתי בוצע האולטרה-סאונד שבו נקבע גיל ההריון ?

שנית, אינני מבין כל כך את שאלתך: "אז איך הגיוני שאני בהריון יותר מהתאריך שבו הרופאים קבעו את תאריך תחילת הווסת האחרון" ואיך קשור לכל תאריך החתונה של חברתך ב - 10.3.2011.

תמיד יש אפשרות של העובר קטן ממה שצריך להיות, אבל ממה שכתב אי אפשר להסיק זאת - משום שלא ציינת הערכת משקל.

בשבוע זה, אין אפשרות לבדוק זאת שוב משום שקביעת גיל ההריון היא מדויקת רק אם נעשית על פי אולטרה-סאונד בטרימסטר הראשון (כל קביעה מאוחרת יותר היא הרבה פחות מדויקת)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה