פרטי או מכבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    קצת רקע בכללי. אני עכשיו בהריון השלישי, אמא לילד בן 3 וההריון השני הסתיים בהפלה כפוייה לאחר טעות רופא שאבחן מום בלב רק בשבוע 18.
    רציתי לדעת מה אתן ממליצות מאחר ובשני ההריונות הראשונים הייתי תחת רופא של קופת חולים חשבתי ללכת על פרטי בגלל הפשלה של הרופא.
    יש הבדל מהותי או רק בכיס?

6 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי רק בכיס. יש רופאים מצויינים במכבי שעושים סקירות ואין צורך לבזבז הון על דיסק ותמונות. הבדיקה היא אותה בדיקה.

אני יכולה להמליץ לך על רופא שעשה לי את הבדיקה ועד שלא ראה בבירור הכל לא יצאתי משם. (במקם חצי שעה זה נמשך יותר מחמישים דק') - קוראים לו ניצן שטיינמן

• יש רופאים פרטיים שהם בהסדר עם מכבי, זה מצויין לשקיפות וסקירות....
    לגבי מעקב (פגישות פעם בשבוע) נראה לי זה יוצא המון כסף, יש רופאים מעולים בקופות החולים גם כן, מאיפה את? מאיזה איזור?
    תנסי לקבל המלצות על רופאים בקופות חולים.

אההה ועוד משהו, יש רופאים פרטיים מעולים שגם מקבלים דרך הקופה.
  • אני באותה דעה כמו שלכן בנות גם אני חושבת שמיותר להוציא הרבה כסף על רופא פרטי מה גם שהרופא שעשה לי את הטעות הוא מנהל מחלקת יולדות.
    אני מאזור גבעת שמואל

• חבל על הכסף תשמרי אותו לאחר הלידה על הביביגם בלי זה יש מלאן הוצאות
  • תראי הרופאים מחוייבים לבדוק את אותם הדברים
    ההבדל הוא בזמן הבדיקה ובדיסק שמקבלים

אבל יש פרטיים עובדים עם הקופה ולכן זה לא כזה יקר

• תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה