אז.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתן לשגרה?
    בבוקר שחר קם
    שואל אותי אמא הגיע הבוקר
    אני עונה לו כן עכשיו בוקר
    וצריך להתארגן ללכת לגן

הוא צועק...
    יש סוף סוף הולכים לגן

13 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלנו הלך חלק- רצו לגן לזרועות הגננת כאילו שכחו אותי מאחור....
  • חג שגרה שמח

• איזה...כולי שבוזה
    וגאיה על הבוקר שאלה: אמא מה החג הבא? היא חיה מחג לחג המתוקה שלי
    אמרתי לה יש עוד זמן!!!!!!!!

באסה השגרה

• הקטנים חזרו לשגרה בקלות

• כן סוף סוף יש לי את השקט שלי בבוקר
  • חשבתי שאת עובדת היום

• חזנו גם חזרנו שניהם אהוד קצת התבאס לחזור לגן אבל עידן ממש הלך בכייף
  • בכל השבועיים האלה (+/-) בכל בוקר גל התעוררה והשאלה הראשונה שהייתה לה: "היום יש לי חופש???".
    היום אני הערתי אותה תוך כדי שאני אומרת לה, שיש היום גן ירדן... והדבר הראשון שהיא אמרה לי "אבל למה אני צריכה ללכת לצהרון??? זה לא פייר"
  • אצלנו קמו בשמחה התלבשו בזריזות
    ויצאנו לגן
  • אצלי הוא קם הפוך
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • 16 ימי חופש !!!
    בכל בוקר נדב שאל : אמא יש גן היום ? כעניתי בשלילה הוא צעק "יש!!!"
    עשיתי לו הכנה כבר 3 ימים שהיום חוזרים לגן ... היה דווקא בסדר , אני מקווה שלא יהיו עוד ריגרסיות
  • חיבוקים לכל מי שהיה קשה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מתוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה