באסה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי הזרעה בדיוק לפני שבוע ואני בטוחה שלא נקלטתי להריון ... אין לי שום תופעות לוואי.. שום כאבים... בהזרעה הראשונה שנקלטתי היו לי כל הזמן כאבי מחזור קלים ועכשיו אין לי כלום...׳
    חיכיתי כל כך הרבה זמן אחרי ההפלה מהזרעה הראשונה (הריון מחוץ לרחם) עד שהבתא התאפס ועד שיכולתי לעשות הזרעה נוספת לקח לי חצי שנה וכל כך ציפיתי שיקלט אחרי שבהזרעה הראשונה ישר נקלטתי... אין אצלנו שום בעיה פשוט לא נקלטת ... הכל תקין גם אצלי וגם אצל בעלי ובהריון הראשון נקלטתי ישר איך שהפסקתי גלולות...
    אוףףףףף...
    י
16 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תתעודדי ואל תספידי!!!
    זה שאין סימנים לא אומר כלום!!!!!
    וכל הריון יכול להיות שונה מהשני....
    אז תחשבי חיובי ותהיי אופטימית!!
    אני מאמינה שמה שצריך לקרות יקרה ויש דברים שלא בשליטתנו וזה אחד מהם לצערי.
    צריך פשוט להאמין....
    מחזיקה לך מיליון  
  • אולי זה חיובי שאין סימנים שדומים להזרעה קודמת ....בדרך כלל הסימנים מופיעים בסמוך ליום ה 12-14 אם בכלל מחזיקה לך אצבעות ברגליים ובידיים
    ב ה צ ל ח ה ! ! !

• אסור להספיד עד להגעת ה
    מליון
  • גם אני חושבת שאסור להספיד לפני בדיקת הדם הגורלית או חלילה הגעת אז מהר לשנות למחשבות חיוביות , אני מבינה אותך לגביי סממנים מקדימים שיירמזו על הדבר החיובי ,אני באותה הסירה מחפשת דברים חיובים ,עברתי הפריה ראשונה וכולי במחשבות וחששות שאולי זה הצליח , אז בואי יחד נשנה את קוו המחשבה
  • עדידוש, זה שאין סימנים לא אומר כלום!
    תתעודדי, הכל עוד פתוח עד הבטא ויש עוד זמן..
    אל תדאגי, את תיקלטי, אם לא הפעם אז בטיפול הבא.
    לחשוב חיובי יקירה!
    יהיה טוב!!!!

• אל תמהרי לשלול..
    בהריון הראשון שלי היו לי תופעות די מהר ממש איך שעשיתי ב. דם
    ובהריון השני שלי הסימנים התחילו רק בשבוע 8 בערך..
  • תודה על העידוד בנות ....
    מקווה לטוב..
  • התעודדי הכל פתוח לרוב אין סימנים מקדימים להריון .
    גם אצלנו הכל בסדר בבדיקות אך מאז ההריון מחוץ לרחם לפני שנתיים לא הולך לי .
    מקווה שהטיפול הבא יעבוד
    ב"ה תהייה תשובה חיובית השבוע הבא
  • היי לבבית... אפשר לשאול אותך שאלה? אם לא איכפת לך...
    שהיה לך הריון מחוץ לרחם איך עשו לך את ההפלה?
    מאז אתם מנסים רק בטיפולים? הזרעות?
  • קבלתי זריקה בבית חולים והייתי מאושפזת שלושה ימים אבל רק שהשתחררתי הביתה הרגשתי רע מאוד לא יכולתי לקום מהמיטה המשך שבוע .
    אחרי ההריון המשך 4 חודשים לא עשינו דבר אחרכך המשך חצי שנה ללא התערבות רק מעקב זקיקים , אח"כ עשינו 3 הזרעות ( אחת האחרונה עם גונאל פ )
    ואז החלטנו שאנו רוצים לעבור לIVF ולפני חודשיים התחלתי עם הזריקות ( טיפול ארוך שלושה שבועות של זריקות ) לפני חודש עברתי שאיבה והחזרה שלא הצליח .
  • אני קיבלתי 3 זריקות... הגוף שלי דחה את החומר וההריון המשיך להתפתח אחרי הזריקה הראשונה ואחרי הזריקה השניה הבתא עלה עד שנתנו לי זריקה שלישית ואז הבתא ירד... סהכ הייתי ככה חצי שנה לצערי...
    נכנסתי להריון מהזרעה ראשונה שעשיתי עם איקקלומין ואני אחרי הריון טבעי ולידה רגילה...
    איפה את מטופלת? יש לך ילדים או שזה הריון ראשון?
  • יש לי 2 בנות מהריונות טבעיים ולידות רגילות , הצרות התחילו אחרי ההריון מחוץ לרחם,
    למה שלוש זריקות גם לי אחרי שבוע הבטא עלתה אבל אחרי חודש וחצי היא ירדה .
    אני מטופלת דרך רופת חולים כללית יש לי רופא מומחה לפוריות , את הטיפול עשיתי באסותא( פרטי) , את ההזרעות אצל הרופא בקופת חולים וההשבחה בבית חולים
  • אני מחזקת את כל מה שאמרו לך כאן! תהיה חזקה ותמיד עם מחשבות אופטימיות!
    עד שלא הגיע המחזור או שבדיקת הדם הראתה שלילי, אני לא מוכנה שתספידי!
    יש עוד שבוע, תחכי לתוצאות והלוואי ולא תתאכזבי....
  • תודה רבה קרן!
    ללבית, הבתא לא ירד וההריון המשיך להתפתח... זה משהו די נדיר מה שהיה לי...
    את מאיזור מרכז? איך קוראים לרופא ? הוא טוב?
    באסותא את עושה הכל פרטי?
  • התעודדי התעודדי!!! לא להספיד ולא לאבד תיקווה. יש לי גיסה ששבע שנים מהחתונה לא הצליחה כלום בסוף היא הפסיקה וניקלטה טיבעי. ואז נולדה לה תינוקת וגם אחרי זה עוד 7 שנים של כלום והיא החליטה לאמץ. והם אימצו אח ואחות. ואז אחרי שבועיים היא ניקלטה טיבעי ואחרי זה עוד אחת טיבעי ואחרי זה עוד תאומים בנים טיבעי לגמרי... היום יש לה-7.!!!
    לא להייתיאש כלל!!!!!!!!!!

ליעוץ. באהבה רבה
  • ברוך השם שעברת את זה

אני לא מאזור המרכז
    הרופא שלי הוא מלצר סימון עובד גם בכללית וגם באסותא ראשל"צ הכל פרטי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה