איזה גננות מעצבנות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה כאילו היום זה יום ראשון בגן..
    אחרי החופש הגדול הזה!
13 תגובות
עמוד 1
  • מעצבן הדברים אלה
    אני איתך את צודקת
    אחרי חופש כל כך ארוך קצת התחשבות בילדים שנשבר להם השגרה
    יש ילדים שקשה להם

בהצלחה לאמונה היום

• מכירה את זה מקרוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כן, היא בגן עירייה והיא אמורה לעבוד 5 ימים בשבוע ועד היום לא מצאו לה מחליפה אז מתחילת השנה היא עובדת כל השבוע...
    הגננת לעומת זאת נעדרה לא מעט בתחילת השנה כי היא חיתנה את הבן שלה וכנראה זאת הייתה חתיכת הפקה, מקווה שעכשיו היא תהיה יותר נוכחת

[
  • מעצבן!

• גם אצלנו היתה סייעת מחליפה (למרות שזה לא היום הקבוע)

• כן יכול להיות שהגננות חזרו על דברים שהילדים אמרו. בעלי גם אמר שהיא סיפרה לו שגלעד היה במחילה וכיסו אותו בחול...
    לפחות סיכמתי לה את הנושא בזה שעכשיו גלעד בבית וזה לא יקרה לו שוב.

• ]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה