היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול התיישבתי לסדר ארגזים מהמעבר דירה נתקלתי בקופסא של ברכות שקיבלנו לחתונה (איזה 200 כרטיסי ברכה - לא ברור למה שמרתי את זה) אמרתי לבעלי - שאזרוק את זה? אמר לי - מה פתאום?? תשמרי! (טוב הוא אספן אובססיבי). התחלתי לעבור על הכרטיסים לקרוא ולצחוק לי על האיחולים (שחלקם התגשמו..) ופתאום מה אני מגלה???
$300 במזומן שהתחבאו בתוך אחת המעטפות!!! "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
18 תגובות
עמוד 1
מזל שעברתם דירה
אני עברתי על הברכות מלא פעמים אחרי החתונה... כדי ששום דבר לא יתפספס
איזה כיף למצוא כזה אוצר
חחח יפה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יווווווווו איזה כיףףףףףףףףףףףףףף עברתי כמה פעמים לא עזר
שוווווווווווווווווווווווווווווה!!!!!! איזה כיף!!!! לנו היה איזה זוג שידועים כקמצנים כרוניים שהביאו בתוך שקית ענקית שתי כריות ואז הסתבר שיש שם גם מעטפה עם ברכה + 600 ש"ח. זה היה סוג של שוק כי לאף אחד אחר הם לא נתנו מתנות כסף
גדול! תהנו!
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
חחחחחחחחחח יואוווווו איזה ענק!!!
גדול!!! אני הולכת עכשיו לעבור על הברכות
איזה כיף!!!!!!!
יפה
חחחחח כבר הגבתי בפייסבוק
איזה כייף
איזה כיף
רינתוש, אין לך מושג כמה את צודקת! עם כל הפיתוי שיש לי לבזבז אותם על הבית החדש - ותאמינו לי לא חסר על מה.. אני מתכוונת לפתוח חשבון חיסכון לילדים בבנק "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."