בעיה! הצילו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן. לא הייתי כאן מלא זמן כי לא הייתי בעבודה שבועיים (-חופש של החגים) ואין לי מחשב בבית ככה שרק עכשיו חזרתי.

כבר מיום חמישי אני מתלוננת ובוכה לבעלי שצריך לחזור לעבודה ביום ראשון ושאני לא רוצה וכו' וכו'........והאמת שנפשית-זה באמת משפיע עלי...זה עושה לי מעוקה, דיכאון....אבל באמת...... אתמול יצאנו אני ובעלי לטייל בערב ושוב בכיתי לו שאני לא רוצה ושקשה לי והוא פשוט אמר-"אני לא מבין אותך,אם את בוכה מיום חמישי שאת לא רוצה ללכת זה כבר משהו חריג. את לא חושבת? נכון,עבודה לא אמורה להיות קייטנה אבל העבודה שלך זה סיוט! בגלל הכסף של החופשת לידה את לא רוצה לעזוב? לא צריך את הכסף הזה אם העבודה הזאת עושה לך רע. אין מחיר לאושר! אל תלכי לשם. תלכי לבוס מחר ותגידי לו שאת מתפטרת... נמצא לך עבודה חדשה, אל תדאגי...אז חצי שנה לא תעבדי ולא תקבלי כסף של חופשת לידה וכמה כבר זה יצא לך?-אבל את מבינה שזה פשוט לא שווה את זה?" (כפפפפפרררוווניייי עליו!!!!!!
16 תגובות
עמוד 1
  • אמרתי כבר ואני אגיש שוב

ל-ה-ת-פ-ט-ר!
    שום עבודה שלא שווה מצב נפשי כזה

אולי זה פינוק אבל אני לא היתי מחזיקה מעמד שאני סובלת בה כלכך
    זה לא שנשאר לך עוד חודשיים עד הלידה ואז אפשר לסחוב
    יש לך עוד דרך ארוכה
    האם את רוצה להמשיך לבכות יום יום?

• אני חייבת לפתוח ב"כל הכבוד" לבעלך!!!!
  • אמרתי לבעלי-"אולי אני סתם מפונקת?" והוא אמר שזה לא קשור לפינוק. זה פשוט קשור לאנשים בעובדים שם,ליחס,לבוס, לשיעמום,לתסכול....

שווה לי לעזוב עכשיו? לא לקבל את הכסף של החופשת לידה? מדובר בתאומים. לא באחד....בנוסף אני יכולה לקבל גם את הפיצויים שלי אחרי הלידה........

ומי יקבל אותי עכשיו?!!? לא יודעת כבר מה לעשות!!!!!
  • לפי דעתי. רק אחרי שאת מוצאת עבודה אחרת תעזבי את העבודה הזו.
    אבל תחפשי עכשיו.
    ויש מקומות שמקבלים נשים בהריון (נדיר מאד אבל יש)
    שיהיה בהצלחה

• יצא לך לעבוד במקום אחר לפני העבודה הנוכחית??
    כמה זמן?
    יש מצב שאת כן תקבלי חופת לידה השאלה אם עבדת ושילמת ביטוח לאומי
    וגם אני בדעה שלהתפטר לא עושה לך טוב נפשית להיות שם שחס ושלום לא יזיק להריון כל הלחץ שם

• אני חושבת שחבל אף אחד לא יקח אותך לעבוד בהריון תסחבי עוד קצת ותצאי לחופשת לידה מוקדמת נגיד שבוע36-38 ואל תחזריוכך תרויחי את הכסף של החופשת לידה
  • היא גם שבוע 15
    היא לא צריכה להגיד לאף אחד!

• תשתדלי להוציא שמירת הריון .....
    הייתה לנו פה מישהי בעבודה שהיו לה לחצים בבטן תחתונה והיא הלכה כמה פעמים למיון קיבלה חופש מחלה אחר כך הפניה לרופא תעסוקתי וחיכתה לאישור על שמירת הריון ובסוף קיבלה.
    תאומים קשה לסחוב מתחילים בדרך כלל כאבי גב קשה לשבת וכו
    אני חושבת שווה למשוך עוד זמן מה להתלונן כל הזמן לרופאה אולי לגשת מספר פעמים למיון באיזשהו שלב הרופאה תשלח אותך לרופא תעסוקתי תגידי לו שקשה לך לשבת שיש לך לחצים שאת מוטרדת ופקה פקה ותדרשי שמירת הריון
    זה יקח זמן ואפילו יתכן שתשבי זמן מה שבחופשת מחלה אבל לדעתי אם את רוצה ללכת זה הפתרון האופטימלי
    אולי לא הפתרון הכי פייר (לא פייר זה עוד מילה עדינה למצב ) וזו די הצגה אם את סוחבת בסדר אבל זה הפתרון לטובתך במצב הזה.
    לפי מיטב ידיעתי צריך לגשת מספר פעמים למיון אבל אני לא בטוחה
  • ובגלל זה נשים שכן צריכות שמירת הריון אמיתית
    צריכות לעבור גהנום כדי באמת לקבל...

כלכך עצוב!

• טוב אז לדעתי לפני שאת מתפטרת תנסי למצוא משהו אחר..
    הולכים להיות לך תאומים ולא פשוט לעזוב מקום עבודה..
    אגב את מקבלת על תאומים מענק של 8000 ש״ח והחופשת לידה ביחד יצא לך בסביבות ה20.000 שווה לך לעזוב??

• הדעה שלי היא פחות פופולרית אבל לא תמיד אני מסכימה עם כולן
  • אני לא שחקנית כ"כ טובה.......ואני גם לא אוהבת את זה למרות שהייתי מאוד שמחה לקבל שמירת הריון.......

יסמין 1.8.11- כן, יצא לי. אבל זה היה החלפה לחופשת לידה...משהו כמו 5 חודשים...

בעלי מאוד רוצה שאני יעזוב ולא אכפת לו הכסף..... אבל זה שיקול. אין מה להגיד.....
  • מיכל אני מסכימה איתך וגם אני לא הייתי עושה את זה, אני גם לא מסוגלת לחשוב על זה בכלל.
    אבל אני יודעת שלבנות שמאוד קשה להם והן חוששות ומרגישות ממש לא טוב מנסות !
    זו שהייתה לנו בעבודה היו לה לחצים החל מחודש רביעי בבטן תחתונה והיא נורא חששה, לא מצאו לה כלום אבל אחרי מספר ביקורים במיון ואצל רופא משפחה המליצו לה להגיש והיא קיבלה שמירה, אני חושבת שזה היה יותר הפחד שלה מהמצב מאשר המצב עצמו כי היא אמרה שלא מוצאים סיבה!
    בכל מקרה כנראה שיש איזה התחשבות גם בלחץ ובמצב הנפשי אני מניחה אבל אני לא מבינה בזה כלום
  • תתאפקי ואל תחזרי... זאת דעתי

• הלן מנסיון- אין שום התחשבות רק בגלל "חששות",
    אני הצגתי מסמכים רפואיים ואשפוזים מפה לתאילנד ובחזרה ועדיין ביטוח לאומי טרטר אותי במשך 3.5 חודשים עד שאישרו לי את השמירה.

H.D יקרה- רק את יכולה לדעת אם את יכולה "לשרוד" בעבודה עד הלידה בעזרת ה', קראתי את השרשורים שלך ואכן נשמע לא פשוט שם בכלל.
    הריון בכלל ותאומים בפרט הוא לא הריון פשוט נפשית ופיזית ומלווה בהמון חששות גם ככה, אם העבודה רק מוסיפה לך מתחים הייתי ממליצה לעזוב ולפני כן לחפש עבודה נוחה יותר גם אם זה בשירות לקוחות ולא במקצוע שלך, הרי גם ככה לא תחזרי למקום עבודה הנוכחי לאחר הלידה נכון?

בחופשת לידה תוכלי לחפש משהו בתחום שתאהבי.
    בהצלחה בכל בחירה.

• כמו שכתבתי עינב אין לי מושג, רק התחלתי את ההריון ואני מקווה לעבור אותו בחלקלקות, בכל מקרה אני חושבת שאם המצב הנפשי משפיע מאוד אז צריך לעזוב.
    הכי חשוב לחשוב על הבריאות שלך ושל הילדודס.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה