היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התגעגעתי חחח אז קודם כל שיהיה בהצלחה לשיר לאורי17 ללילי לאנדרי שלי ולכל מי שעשתה הזרעה או הפריה החודש אני מחזיקה לכן מיליוני אצבעותתתתתתתת ואצל נושנוש וקקרן שהתפתחו זקיקים יפים וגדוליםםםםםםם ויאלה לטיפול מנצח~
מחר אני עושה צילום רחם!!! אני מתה מפחד בנות!!! מישהי יכולה לכתוב לי איך זה הולך ואם הכאב נסבל! אבל את כל האמת! שאני יבוא כבר מוכנה וכמה זמן זה נמשך וכמה זמן לפני הטיפול אני צריכה נורפן! אה ושאלה חשובה אם יש תוצאות באותו הרגע!!
9 תגובות
עמוד 1
היי אני במשך שנה נמנעתי לעשות צילום רחם כי אמרו לי שזה כואב. עד שהרופא המקסים שלי ד"ר ברקוביץ אמר לי שזה ממש לא כואב למי שעברה לידה. אני לא יודעת אם עברת לידה או לא אבל בזמן ההמתנה שם עשו הרבה בנות גם שלא ילדו ואמרו שזה בכלל אבל בכלל לא נורא. תלכי תהיי דיבורה והכל יהיה בסדר. שיהיה המון המון בהצלחה
לידה עוד לא עברתי מקווה שיהיה בסדר
אני לא אשקר לך, לי זה כאב, אבל זה כואב ממש לדקה, תנשמי עמוק וזה יגמר לקחתי נורופן, לא יודעת אם זה עזר.. זה באמת מהיר והכאב הוא ממש לזמן קצר
בהצלחה
מאמייייייי שיהיה בהצלחה מחר!!! אל תדאגי, את תעברי את זה כמו גדולה!! קטן עלייך
טלייה בהצלחה מחר , כל האמת ורק האמת כאבי שניים ואוזניים כואבים יותר , הכאב הוא לדקה אחת או שתיים לא נורא בכלל את יכולה לקחת משכך כאבים .
תודה רבה בנות יקרות נושנוש אני שומרת שבתות וחגים לא יצא לי להכנס אני כרגע במספירה לא מאמינה שצבעתי תשיער לחוםםםםם
די!!!!!!!! אני לא מאמינה לך!!!!! וואי בטח את עוד יותר מהממת עכשיו!
טליה מאמי, אני מצטרפת אלייך לכל הברכות לבנות הפורום!
שיהיה לך בהצלחה מחר.... אני גם עברתי צילום רחם, חוץ מקצת אי נוחות וקצת דש שירד, ממש לא כאב! זו בהחלט בדיקה לא נעימה, אבל לפחות היא מאוד קצרה.
יש שמועה שאומרת שאחרי צילום רחם משהו קורה שם ובנות נקלטו מיד אחרי שעשו את הצילום... אולי גם אצלך!!! את מתקרבת עוד צעד לקראת המטרה... שיעבור בקלות!
קרן תודה מאמי הלואי ויתפס טבעי הסיכוים קלושים הזרע של בעלי חלש