למי יש סיפור לידה מעניין?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בלידה של 33 שעות..ניגמר בקיסרי..
    ולידה אחרת של 30 שעות שניגמרה בוואקום...
    והייתה לי גם לידה ברכב...
    הייתה גם לידה של 15 שעות שהייתה אפידוראלית וגם מס 5 של אותה אישה...

ליעוץ. באהבה רבה
5 תגובות
עמוד 1
  • ווווואי ווואי מזה הלדות האלה לא עלינו....
    רק שלאיתפחידי את הבנות שעד לא ילדו

• לי יש לידה יותר מעניינת משלך
    ואני לא מאחלת אותה לאף אחת

לידה בשבוע 29 של 60 שניות בלבד אם לא פחות...

ועל זה אני אומרת
    העיקר הבריאות

ולא משנה מה ואיזה איך איפה ולמה

יום טוב ומהמם

• זהו שזה לא הלידות שלי... זה לידות שאני ליויתי...
    היו לידות מדהימות....!!!!
    הסיפור של הרכב היה ככה:
    שבת בבוקר אותה אישה התקשרה אלי שיש לה צירים כל עשר דק או 7 דק לא סדיר.
    אמרתי לה שכדי שתארגן את הדברים האחרונים ותשים את הבת הגדולה אצל שכנה חברה. ושיצאו לכיוון הבית חולים.. ושתבינו שהמרחק לבית החולים לפחות חצי שעה כי זה מהשומרון למרכז. וכן הם התארגנו והתעקבו עוד רבע שעה. ויצאו לדרך...
    בצומת הראשונה שליד הישוב הבעל מתקשר אלי שהראש בחוץ!!! כולו צורח!! התחלתי להדריך אותו מה לעשות.. הוא עצר את הרכב באמע הכביש מהלחץ. אמרתי לו שיזיז הצידה לשוליים בטלפון אחר שהיה לי הזמנתי להם אמבולנס ובמקביל הדרכתי אותו מה לעשות לא למשוך לתמוך בראש לחכות לציר וללחוץ וממש היו ניסים!!1 היה חבל טבור סביב הצוואר והכל ניגמר בטוב. ושמעתי את התינוק בוכה. ואז עוד חיכיתיאיתם על הקו טלפון עד שהאמבולנס הגיעה. לקח להם עוד עשר דקות אחרי שהוא כבר היה בחוץ..

ליעוץ. באהבה רבה
  • ואוווווווווו איזה יופי!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה