איזה הורים יש פשוט לא להאמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנינו לאוריקי סט של רכבת באיקאה (עם כל ההשלמות), ואני אתמול ישבתי והרכבתי את הההההההכל (אני חייבת להגיד שזה היה מאתגר מאד עשיתי צורה יפה עם 2 פיצופים שעוברים מתחת ל 2 גשרים אחד ארווווך והשני עם עיקול).
    ואחרי זה הילד החליט שלא ככה בונים רכבת והתחיל לפרק לי, אז צעקתי שהרכבת שלי ושיצא מהחדר, אז הוא אמר "זה חדר שלי!!!!"....

12 תגובות
עמוד 1
  • זה ידוע שאנחנו נהנות כמוהם אם לא יותר

• מה קרה קשה לך לצלם ולעלות תמונות של הבנדיט?

• נטלי - צודקת !!!!!!
  • ליבי, תקני עוד ערכה שלא תריבו!!!
  • זה 3 ערכות שחיברתי בין כון ויצא מסלול מאד ארוך ויפה....
    מסכן הגוזל שלי, אבא שלו סוחב לו את המכוניות צעצוע ואמא שלו את הפאזלים והרכבות. ממש רחמים על הילד הוא נטול משחקים לגמריי.... חחחח
  • איזה שוווווווווודייייי מהמםםםםםםםםםםם 5555555
    חמסהההההההההההההה

איזה יופי הוא לבוש
    בהתאם למשחקים
    כמה אור יש בתמונות!!!!!!!

תמשיכי לפנק!!!!!!!!

• חמסה איזה מהמם הוא ליבי!
    תפסיקו להעלים לילד את המשחקים מסכן- הוא יתנקם בכם כשיגדל ולא תמצאי את הרכב..

• הוא כבר ניסה לגנוב לי את הרכב. חחחחח
    אמרלי אמא את יושבת בכסא מאחורה ואני נוהג, נכנס לכסא הנהג התחיל להקיש בקודן וניסה להניע את הרכב. חחחחחחחח
  • חחח עכשיו קראתי שאמילי התחילה להעסיק את עצמה ומפעילה לבד את המובייל, אורי כבר עולה לרכב לנהוג.
    נטלי- ברגע שהרווחה יוצאת מאצלך- לשלוח אותם ישירות לליבי!

• יש להם סיבוב לרווחה.... יהיו ממש עסוקים
    חחחחח
  • חחחח יפה לך ממש ״מיכלי הקטנה״

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה