צריכה להתייעץ!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי בעיתון שמגן ראש מאוד מסוכן ועדיף להוציא אותו,
    וזה בדיוק מה שעשיתי אתמול.
    תאיר ישנה בעריסה ושמתי לה אתמול שמיכה ופוך דק כזה. באמצע הלילה שמתי לב שהפוך עלה לה מעל הראש

15 תגובות
עמוד 1
  • היי בובי, קודם כל- שבוע טוב, מה קורה??
    שנית- למה אסור מגן ראש?

• אני היתי דוחפת את השמיכה מתחת למזרון... וככה היא היתה נשארת במקומה.
    מה שעוד בגיל של תאיר אני עדיין עוטפת את הילדים ("חונטת" אותם, מצמידה ידים ורגליים ועוטפת עם השמיכה - SWADDLE, ככה הם היו יותר רגועים)
    ועכשיו אני קמה כמה פעמים בלילה כדי לכסות אותם וכו'
  • עינבי הכל טוב בובה

• גם אני שמעתי על הכתבה הזו - לא הבנתי למה המגן ראש מסוכן
    אני שמה את אוראל באמצע המיטה ולא צמוד למגן ראש - הם פוחדים שהם יצמדו למגן ראש ויחנקו חס ושלום

• תדחפי אותה מתחת למזרון - את הקצוות לא בין המזרון והשלבים אלא ממש מתחת למזרון
    אפשר לקנות שק שינה ואז לוותר על שמיכה בכלל
  • יסמין הבעיה שתאיר שלי שתיהיה בריאה משתוללת נמתחת והעריסה קטנה יחסית למיטה שהיא רחבה אז הפחד שלי שהיא מהאמצע תחליק לצד בכל אופן נראה לי עדיף להחזיר את המגן כי הפוך שעולה יותר מסוכן

• ליבי גם השמיכה לא גדולה היא מתאימה בול לעריסה אפשר היה להדק רק את הצדדים עם המגן ראש עכשיו אין אפשרות לעשות כלום

• המגן ראש

• איפי זה מה שעשיתי בהתחלה אבל הידיים שלה היו ממש קרות למרות שהחדר היה בטמפרטורה נכונה ורק אז הוספתי לה את הפוך..
    הכתבה הופיעה בידיעות אחרונות של יום שישי

• עינבלוששש-יקירה?

• מרווה

• ממי,
    נעמונת מקסימה,חמסוסה עליה

• צודקת גם אני בעד זה

• היי ענבל,
    גם אני קראתי את הכתבה שמגן ראש מגביר את הסיכוי (לא עלינו) למוות בעריסה (55555555555555555555).
    יש שתי אופציות: את הפוך או שתדחפי כמו שהציעו לך מתחת למזרון.
    אופציה נוספת לתפור לשוליים של הפוך שרוכי נעליים ולקשור אותם לסורגים של הלול / עריסה. ככה הכי בטוח והשמיכה לא יכולה לעלות ולכסות את הראש של הקטנטנה .......
  • יולי תודה באמת רעיון מצויין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה