חיכינו לרגע הזה, והוא הגיע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

18 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מה ששלי שלי
    ומה ששלך גם שלי

• ]
  • חחח וכמו שלינבר כתבה זו רק התחלה לה לה

• איזה מותק

עוד מעט ליה תחזיר לה, אל תדאגי

תמר – כרית פו הדב עם תפוחים

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
  • חחחחחח איזה ענקית לינוי הזאת!!
    חכי...חכי....כשליה תתחיל לחטוף בחזרה ללינוי את הצעצועים....תתכונני חחח

• חכי אצלי איתי חוטף אוטו וזוחל מהר ובורח מליאבי וליאבי חוטף ואז הוא מנסה להראות לאיתי מה זה אוטו ואז הוא מדגים על איתי ..עד שאיתי מתחיל לבכות ואז הוא מחבק אותו ונותן לו בחזרה את האוטו ואז שוב חוטף
    בגלל זה אמרתי זה רק ההתחלה
  • חחחחחח

• חחחחח
  • אצלי הגדול מעלה משחקים למעלה כלומר, אם הוא משחק במשחק והקטן מגיע להתעניין הוא לוקח אותו ושם על ספה/שולחן ומשחק ורץ להביא לקטן משחק אחר. לפעמים אני רואה אותו לוקח לקטן משחק ומביא לו אחר בלי שאני ארגיש.
    ואי ואי מה מחכה לי....
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • אצלי ירין נשמההההההה
    אם אוריאן לקחה לו ,הוא משתדל להתאפק, זורק לה צעצוע אחר, מחכה שהיא תתענין בו , ואז גונב לה בחזרה את מה שרצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה