איפה קונים שעוונית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מקווה שכך קוראים לזה..
    אני מתכוונת לניילון ששמים על המזרון להגן עליו מפני פיפי שבורח לילד מתוך שינה...

הבנתן ?

10 תגובות
עמוד 1
  • מחלקת תינוקות סופרפארם או סופר גדול רגיל.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • למיטת תינוק? נוער?
    אני קניתי למיטת נוער בגולף & CO
    וראיתי שמוכרים בסופרים, בהום סנטר, אייס, משביר, כמעט בכל מקום שמוכרים טקסטיל (בעיקר מצעים)

[
  • באמת???
    אז איך אני לא מוצאת?
    או שאני לא יודעת איפה לחפש...

• יש בסופר פארם
    בכל חנות של מוצרים לתינוקות
    יש גם בכל חנות של מצעים
    בהום סנטר

• בכל חנות מצעים יש את זה
    תבקשי ממוכרת היא תדע לתת לך

• אני קניתי בורדינון
    קצת יותר יקר, אבל ממש שמר על המזרונים,
    ואחרי כביסות נראה מעולה!!!!!!!!!!
  • מוצצים
  • קניתי למיטת מעבר במוצצים.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• היום זה כבר לא שעוונית מניילון כזה כמו שהיה פעם היום זה בצורת סדין כאילו מבד מיוחד שמונע הרטבה. אני קניתי גם לשקד וגם לנו בחנות קטנה - לא רשת ששם סתם יקר בטירוף זה מעין פרסי שמוכר מצעים, מגבות, מפות בגרושים נראה לי הבודד עלה 50 והזוגי משהו כמו 70 נראה לי שבכל עיר יש כזו חנות

המסנג'ר שלי: [email protected]

• יש שעוונית, שהיא די דקה, נקרעת בקלות, ועולה בהתאם. תמצאי את זה בכל מחלקת תינוקות בפארם ובחנויות לציוד תינוקות.

החומר הטוב, זה מגן מזרן, שאותו יש באייס, ורדינון וכו'
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה