ישששששש אני בבית!!!!!!!!!!!!!!!!- אחרי אישפוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות לא להאמין שסוף סוף אני בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    הסיפור הוא כזה ביום שלישי נסעתי עם דנדוש לקניון חולון לצערי לא יצא לי לפגוש את אורטלי ואת תמי המדהימות אבל גם תיכף אחרי הופעה חזרתי עם דנדוש הביתה
    בסביבות שעה שבע וחצי התחילו לי כאבי בטן איומים שהייתי פשוט מקופלת על הריצפה ודנדוש רוב הזמן ישבה לידי מחבקת אומרת לי אמא אני אתן לך נשיקה ויעבור את תראי אמא אני אוהבת אותך מסכנוני שלי שראתה אותי ככה פעם ראשונה

25 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב

• תרגישי טוב
  • לא עדין לא יודעים חושדים על דלקת במעי הדק במעבר שבין המעי הדק לגס

• תרגישי טוב

• תודה

• רפואה שלמה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בריאות, בריאות, בריאות ועוד בריאות
    ורפואה שלמה , תרגישי טוב ואני שמחה לשמוע שאת בבית וקיבת חיבוק ענקי מדנדוש
  • רפואה שלמה
    תרגישי טוב
  • תרגישי טוב!
    הלואי שזה כלום!

• תודה בנות אז ככה הייתי אצל רופאת המשפחה ראתה הכל אמרה שיש לי דלקת בבטן ואחרי שתעבור עם לא פחות מ - 8 כדורי אנטי ליום (סוג אחד 6 ליום והשני 2 ליום)

• לגבי העבודה אני לא יודעת

החלמה מהירה ורפואה שלמה

• תרגישי טוב

• תרגישי טוב
  • קודם כול תרגישי טוב.. ולגבי אישורי מחלהבמדינה הזאת מותר למנהלים הכול הם לא סופרים חוקים..כבר כמה פעמים המנהל שלי איים לפטר אותי כי יש לי הרבה אישורי מחלה עם זה שלי או של הילדה שלי..ברור שעם הוא יפטר הוא לא ירשום לך במכתב פיטורים שהסיבה היא אישורי מחלה והעדרותך בימים ככה וככה פשוט ירשום שאת לא מתאימה לעבודה וזהו או צימצומי עובדים.. תרגישי טוב
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • שוב תודה
    בחיים עדיין לא ניצלתי ימי מחלה יש לי חמישה חודשים צבור ולא ניצלתי עם דנדוש הייתי לוקחת ימי חופש על חשבוני כי זה תמיד היה יום יומיים בגלל זה העדפתי על חשבון ימי החופש שלי שצבור לי המון גם
    עוד מעט ממש בקרוב אצטרך לקחת חודש איתה בבית להחלמה שלה אז באמת מצידי באותה תקופה, שכולם יקפצו לי

• החלמה מהירה זה הכי חשוב ולגבי הפטורים צריך לקוות שלה יהיה מניאק וימציא סיבה כמו שרשמה אנדריי ויגיד שאת לא מתאימה לו

המסנג'ר שלי: [email protected]

• תרגישי טוב
  • וואי רפואה שלמה!
  • תרגישי טוב רק בריאות
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • תודה

• אמאלה תרגישי טוב
    \החלמה מהירה
  • תרגישי טוב נשמה - ראיתי /שכתבת בפייס איזה בעסה שלא היתראינו! היו מיליון אנשיםםםםם ברחנו משם למקדו'
  • החלמה תרגישי טוב!

שיגלו מהר ממה הכאבים

• החלמה מהירה
  • תודההההההה החלטתי לא ללכת לגסטרו ששלחו אותי מפחדת מרופאים חטטניים לא בא לי שרופאים ידחפו ידיים ומכשירים לגוף אני אלך אולי להומאופט ונגמור עם הכל בבת אחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה