ידיים ידיים ידיים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יורדת ממני היום הקטנטנה שלי....
    השאלה היא האם זה ממש לא בסדר??
    יש רגעים שהיא מעסיקה את עצמה בעריסה ויש רגעים שהיא בוכה לאמא....
    והכי חשוב בלילה היא כן מרדימה את עצמה לבד בעריסה אז זה כזה נורא לתת לה את החום והאהבה במהלך היום?..
    במיוחד אם זה לא מפריע לי????

מה דעתכן?....

9 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית לא רואה שום בעיה!
    תמיד טוב לתת חום ואהבה .
  • אני לא חושבת שזה לא בסדר מאמי גם ליעד ככה.. ביום הוא לא ממש אוהב להיות בעריסה ליותר מדי זמן.. אחרי כמה דק' הוא תמיד "קורא לי".. הם עדיין קטנטנים.. זה צורך שלהם :)

• לדעתי זה מאוד חשוב להרים אותה לדבר איתה לתת לה חום ואהבה
    אבל כל דבר במינון נכון כי זה הגיל שהם מתרגלים לכל דבר וזה נורא חשוב שתלמד להיות עצמאית ולהעסיק את עצמה

• אני פולניה שכמוני- הילדה בת 10 ימים ואני כבר חוששת מזה שהיא נרדמת רק על הידיים...

ואז אני דואגת להזכיר לעצמי שהיא עוד ממש פיצית.

אז אני קטונתי מלייעץ לך- אבל בהרגשה שלי, אם את אומרת שהיא יכולה להרדים את עצמה והיא כן יודעת להעסיק את עצמה, אז ברור שידיים מדי פעם זה בסדר..
  • אני בדעה של ענבל
    אני חושבת שאת צריכה לקחת לשיקולך עד כמה זה מפריע לך בתפקוד היום יומי ולפי זה להחליט

• תראי ....אני בעד לתת להם את החיבוק כשהם דורשים אותו. ואם זה אומר שיבלו קצת על הידים אז יאללה.... הם לא ישארו על הידים עד גיל 18. חחחח
  • בהחלט שתגור עלייך
  • השיקול שלך לחלוטין

• ברור!!! הכי טבעי! היא קטנטונת!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה