עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי התשובה שלילית!
    אני עדיין לא מעכלת.. כמה עצוב ולא מובן..
18 תגובות
עמוד 1
  • שושה מאמי, קודם כל אני רוצה לחזק אותך ולתת לך חיבוק ענק!
    אני ממש מצטערת לשמוע ומאוד מקווה שהתשובה לא תפגע במוטיבציה ובאופטימיות שלך.

מקווה מאוד שתהיי חזקה ואל תתייאשי, למרות שלפעמים מאוד קל להגיד ויותר קשה ליישם, אבל אני באמת מאמינה שכל דבר קורה בזמן שלו.
    מאחלת לך טיפול חדש עם אנרגיות חדשות ותשובה חיובית!
  • אני ממש מצטערת לשמוע . מחבקת אותך חזק חזק מבינה מאוד מה שאת עוברת עכשו , היום תבכי אך מחר יום חדש התעודדי ותחשבי קדימה ,
    ממש ממש מבינה אותך באותו שבוע היה לי קשה תמיד היה לי דמעות בעניים
    אך צריך להתקדם אין ברירה אחרת
    נשיקות חמות

• יקרה שלי

כמה אני מבינה אותך

מותר לבכות ומותר להתפרק אבל את חייבת להכניס לעצמך לראש שבסוף זה מגיע.

תהיי חזקה, תרימי את הראש ותהיי בטוחה שזה יגיע בקרוב

קחי את זה מאחת שנכשלו אצלה 2 הזרעות וארבע הפריות והנה ברוך ה׳ תראי אותי היום.

קבלי ממני חיבוק חזק חזק ונשיקה ענקית ובעזרת ה׳ ללא יאוש טיפול הבא יהיה המנצח.

כולנו כאן בשבילך

נשיקות

אפרת
  • אוישששש
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר את מותק
  • יקירה יש לי דמעות בעיניים ,כולנו עברנו את האכזבה הזו לצערי. מותר לך לבכות ואפילו לכעוס על כל העולם,אבל מחר יום חדש ומה לעשות שהחיים יותר חזקים מאיתנו וצריך לחזור לדבוק במטרה העיקרית,אז תקחי נשימה עמוקה ותאגרי כוחות מחודשים וקדימה לצאת לדרך,וביחד נראה לכולם שאנחנו לא מוותרות ולא נוותר עד שה תבוא לבקר. אז שושה יקרה אני מקווה שלא תדעי אכזבות ושתמיד תחייכי ויהיו לך את כל הסיבות לחייך .תזכרי שאנחנו כאן בשבילך תמיד.

• אני מצטערת לשמוע
  • אוי מתוקה, אני כל-כך מצטערת..
    אני רק יכולה לתאר את האכזבה והכאב..
    אין לי מילים כרגע לעודד אותך..
    מקווה שתרגישי טוב במהרה, שולחת לך
  • הצטערתי לשמוע... מאחלת לך הצלחה בטיפול הבא!
    תהיי חזקה ואל תישברי
  • חוץ מלשלוח לך מכאן המון

[url=http://en.picjoke.net]
  • אוףףףףףףף

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • מאמי אני מצטערת לשמוע
  • לא נורא מאמי
    כל עכבה לטובה
    זה עוד יגיע!!!!!!
    אל יאוש....מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך !!!!

• המון תודה בנות! ריגשתן אותי!!!
    אני מאחלת לכל אחת מכן שתקבל את הטלפון שישעשה אותה הכי מאושרת בעולם

באשר אלי.. אתמול כמובן נשברתי והצלחתי לבכות, אחרי כמה שעות התחזקתי ואמרתי לעצמי שהטיפול הבא הוא קליל, זה רק החזרה של מוקפאים וכפי שאחת מכן סיפרה (לא בטוחה במאה אחוז בשם..) היא נכנסה להיריון עם תאומים מהמוקפאים. זה חיזק אותי ואמרתי יאללה לטיפול מנצח.
    לצערי היום גם לא הביא איתו בשורות טובות ואפילו המון כעס. היו לי 10 עוברים החזירו 2 ולא הקפיאו אפילו אחד!!!! גידלו ליום החמישי והם לא התפתחו..
    קראתי איפשהו שחשוב להקפיא ביום השלישי כדי שאם מפשירים אז יש סיכוי יותר טוב שיתפתחו ברחם. ואני לא מבינה למה לקחו כזה סיכון?!!?! אני גם כעוסה והיום בכיתי המון. לחשוב ששוב אצטרך לעבור שאיבה (עברתי את זה ממש רע), ושוב זריקות, ושוב כסף ושוב ימי מחלה. סורי על הייאוש אבל זה המצב, זאת המציאות!

• בובה אני כמעט בטוחה שאני איתך באותה הסירה אני ממש לא אופטימית כי לי הוחזר רק עובר 1 ורק בן 2 תאיםאז יש לי סיכוי להיות במצבך..וכמוך כמוני אני גם יצתרך מהתחלה לעבור הכולללללללללל זריקות,שאיבה,עצבים,אישורי מחלה,ובעזרת ה' החזרה..מאמי עם את מרגישה שכבד עלייך להתחיל הכול מהתחלה כרגע אז כחי לך חודש חודשיים מנוחה תצאו לנופש עם הבעל תהנו מהזוגיות ואז תחזרי ע כוחות מחודשים לטיפול הבא ובעזרת ה' המנצח...עם תרצי יש לי פייס את מוזמנת להוסיף אותי אצלך וכול אחת פה שרוצה בכייף תוסיפו אותי שמי :עדן פומנקו..יש שם תמונה של הילדה שלי בצד..

[url=http://en.picjoke.net]
  • מאמי תהיי חזקה !!!
    לצערי אצל חלקינו הדרך ארוכה ולא כול כך קלה ....
    מאחלת לך שהפעם הבאה תהיי הפעם המנצחת
  • תודה
    בהצלחה בנות ואני מאמינה שנקבל את התיקון שלנו, מגיע לנו פרס על הדרך הארוכה הזאת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה