צריכה עצה- סקירת מערכות מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות , אני צריכה עצה דחוף..
    הייתי אצל רופא בירושלים לשקיפות עורפית, הוא היה מצוין אבל הבדיקה הייתה וגינלית ונורא כואבת, גם כל אותו היום כאב לי (לא יודעת אם מזה, אבל זה היה המצב.. )
    התקשרתי היום לדעת אם גם הסקירת מערכות תהיה וגינלית, אמרו שכן. לא היה מה לדבר על בטני...
    אני לא יודעת מה לעשות, לא רוצה שוב כאבים ונראה לי מטורף להחליף עכשיו רופא ומאיפה אני אמצא תור, בייחוד שנשאר לי שבוע עד סוף הזמן של הבדיקה..
    אני ממש מתלבטת אם לסבול ולהישאר עם רופא טוב שכבר הייתי אצלו או לחפש רופא אחר ויש סיכוי שאני אמצא???
    מה אומרות? אני צריכה להודיע תשובה מיידית כדי לדעת אם לבטל את התור אצלו..
5 תגובות
עמוד 1
  • שאלה קצת מסובכת כי בד"כ רוב התורים לרופאים הממממש טובים תפוסים חודשים מראש..
    אבל אני במקומך לא הייתי מוותרת ומנסה להתקשר לכל רופא אחר עד שהייתי משיגה לי תור למישהו אחר ואז מבטלת את הקיים.

• טלי אני איתך........צודקת...

ליעוץ. באהבה רבה

• היי מתוקה כמה זמן לא ראיתי אותך כאן..
  • היי אודליה,
    קבעתי אצל ד"ר תדמור.. אני לא מכירה אחרים.. אני יודעת שבהריון הראשון הייתי אצל רוזנק והוא לא עשה וגינלי. מילא אם הוא היה מתחיל בטני ואם לא רואים אז וגנילי, אבל מיד????

• תדמור הוא מעולה לפי מה ששמעתי.
    רוזנק גם מעולה, תנסי לקבוע אליו תור.
    יש גם את ד"ר צחנוביץ, ואת ד"ר שוקרון שהם מומחים בזה.

חוץ מיזה, אני יודעת שאת בטח סקרנית וכבר רוצה לעשות את הסקירה מהר אבל יש לך עד שבוע 20 לנסות לקבוע תור, תנסי מחר להתקשר למוקד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה