איך עוברים את החודש התשיעי????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחר נכנסת לשבוע 36 ואני מרגישה שאני מתחילה קצת להתחרפן. הציפייה הזאת מטורפת. אני בכלל לא חושבת על שום דבר אחר חוץ מהלידה הקרבה וכמובן שגם כל הסובבים לי מדברים איתי בערך רק על זה, לא לדבר על אנשים זרים שמאחלים - בשעה טובה וכו, שזה חמוד מצידם. אני משתגעת מזה שאין לי מושג מתי זה הולך באמת לקרות...והעניין הוא שאני עוד עובדת כמובן, אז זה לא שאני בבית כל היום, אבל עדיין....
    ואני מתפללת ללדת בשבוע 38-39 שלא תיתן לי לחכות עד 40 ואפילו יותר...
    אז איך אתן מרגישות בחודש הזה????

סתיו
6 תגובות
עמוד 1
  • תעשי דימיון מודרך. נשימות להרגעה.. אמבטיות לא חמות מידי עם עלי רוזמרין. ואל תחשבי על זה הרבה...תזרמי..הזמן יעבור מהר וברוגע... לכי לעיסוי... תהני מהזמן הזה....

ליעוץ. באהבה רבה
  • ממממ זה לא קל החודש הזה הוא בהחלט מורט עצבים
    אני זוכרת שהייתי משתגעת!! אבל הייתי מנסה להתעסק בהכל חוץ מזה..
    בעיקר ניצלתי את הזמן בלצאת- והמון!! חח..וביתר הזמן להתגרד :))
    אל תדאגי זה יבוא בזמן הנכון :)

• גם אני מחר נכנסת לחודש תשיעי וגם אצלי הכל סובב סביב הלידה,סבלנות סבלנות ועוד פעם סבלנות זה מה שאנחנו צריכות.....
    אני כל כך עייפה וגם עדיין עובדת ועם הגדול שלי בכלל לא קל,אבל זו תקופה שעוברת .....מאחלת לי ולך ללדת בשבוע 38

• בתור מישהי שילדה לפני פחות משבועיים- לישון והרבה!!!כמה שרק הגוף מאפשר...
    את כ"כ תצטרכי את זה אח"כ
  • גם אצלי זה ממש ככה
    אני נכנסת שבוע הבא ל36 ומתפללת ללדת ב38!!!
    הגב שלי הורגגג אותי ואין לי כח ליסחוב
    ואני עייפה ברמות :/

אני מנסה לתת לזמן לעבור ולעשות את שלו
    להתעסק בדברים אחריםם ובעיקר להקשיב לגוף שלי- לנוח כשכואב הגב או כשעייפים...
    יותר מזה אני לא יודעת איך לעזור

• גם אניי!!! בשבוע 36 ורוצה לא לסחוב עד הסוף....

בע"ה זה יבוא כשיגיע הזמן הכי טוב.... כדאי לא לחשוב על זה פשוט חחח ולישון!!

למרות שאני עייפה אחרה"צ אז ישנה ואז בלילה לא מצליחה לישון ואז שוב עייפה בצהרים וחוזר חלילה חחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה