היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב יקרות רציתי לשאול אם אתן יודעות לגבי שמן פרינאום של איזה חברה לקנות מה הכי מומלץ ? תודה מראש
7 תגובות
עמוד 1
האמת שילדתי בקיסרי אז אין לי מושג את יכולה לשאול את אחות ליווי הריון ועם את בכללית אז יש מוקד שאת יכולה לשאול שם שאלות מסוג זה.. בטוח יותר מנוסות ממני יוכלו לתת לך תשובה מדוייקת יותר. העיקר שיהיה בהצלחה
שמן פרינאום- זה שמן שקדים.
תכנסי לסופר פארם, תקני מן שקדים מכל חברה שהיא,זה עושה את העבודה
זה לא משנה חברה מסוימת העיקר שיהיה שמן שקדים...
ילד יפה של אמא
אני קניתי בסופרפארם וגם לא ידעתי של איזו חברה צריך אז פשוט שאלתי את הרוקח והוא אמר שיש שמן שקדים של חברת Pure במבצע (2 בקבוקונים) וזה עלה בסביבות 50 ש"ח.
זה גם טוב שזה 2 בקבוקים כי אחד תשתמשי והשני תביאי סגור איתך
אני קניתי בדיוק מה שג'ני קנתה, אבל בניו פארם.. ב 48 ש"ח לזוג...
זה מחיר מעולה
שמן שקם {נבט החיטה עושה פטריה}
אני פשוט קניתי שמן שקדים ( זה2 ביחד בסופר פארם)
והשתמשתי גם לפריניאום גם בחדר לידה המיילדת עשתה לי וגם עכשיו אני משתמשת לעיסוי הקטנה