היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי ב US והיא אמרה שיש לי קצת חוסר במי שפיר , קצת :( אבל עדיין
כבר שבועיים בערך אני מרגישה שרטוב לי בתחתונים טיפה ולא התייחסתי אמרתי שזה טבעי ביום שבת היה לי פיפי מוזר כזה שלא נגמר לא הבנתי מזהההההההה
23 תגובות
עמוד 1
ממי אל תלחצי אני הייתי עם מיעוט מי שפיר לא קל משבוע 31 (מה הכמות שאמרו לך?) בסופו של דבר ילדתי בשבוע 36 כשבאמת הגעתי לאחת הביקורות והתברר שאין מי שפיר בכלל וזה בלי טפטוף ובלי ירידת מים מה שכן אם הם חושדים בטפטוף מפליא אותי שלא שלחו אותך ישר למיון יולדות - זה כבר נשמע לי לא הגיוני סיור
זה שיש לך תחושה רטובה ופיפי מוזר זה הגיוני בשבועות שלך - יש הרבה יותר הפרשות והרחם לוחץ על השלפוחית מה שגורם לשתן מוגבר
בכל אופן את יכולה ללכת לקנות את התחתונית שמאבחנת טפטוף מים ואם היא חיובית לכי כבר עכשיו למיון יולדות
ושוב אני אומרת לך אם אין טפטוף וזה רק מיעוט מי שפיר את באמת יכולה להיות רגועה, ללכת לביקורות אולטרסאונד ומוניטור פעמיים בשבוע והכי חשוב להקפיד לבדוק את עניין התנועות - כי זה הדבר הכי חשוב לבדיקה כשיש מיעוט מי שפיר
וואי בובהה... לא נתקלתי אמנם במקרה דומה רק מישהי שהייתה איתי בבי"ח ושבסופו של דבר אושפזה ככה שאני לא יודעת אם יילדו אותה או לא.. אבל אני מאמינה ובטוחה שיהיה בסדר! תגשי למיון מחר בבוקר.. ותהיי ערנית הלילה!ותעדכני אותנו דואגים לך פה
תקשיבי,
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות עכשיו זה שתלדי. את כבר בחודש תשיעי, אז זה לא נורא.
מישהי שאני מכירה ילדה בשבוע 39 תינוקת ששקלה 2300, וכשהם שוחררו מבי"ח היא שקלה 2 קילו (הרי הם יורדים במשקל בימים הראשונים).
אז תאמיני לי, הכל יהיה בסדר!!! ותאמיני לי, מניסיון, הכל בראש! רק תחשבי חיובי.
אני ילדתי בתאריך שאמרתי שאני אלד, והייתי בחדר לידה את הכמות שעות שאמרתי שאהיה.
תנסי כמה שפחות להיות בלחץ ותראי שבסוף הכל יעבור בשלום.
נשמה תהיי רגוע. עם לא מתפתח לבד צירים במשך הלילה וזה אכן נישמע כמו ירידת מים. אז בהחלט תלכי למיון להיבדק ואולי יזרזו. כי בתי חולים לא מאפשרים להיסתובב עם ירידת מים בלי צירים יותר מ24 שעות מחשד זיהום. לכן הם יכולים או לזרז את הלידה או לתת לך אנטיביוטיקה כדי לשמור ליתר ביטחון מזיהומים. אל תהיה בלחץ מזה. הכי גרוע את יולדת..אבל כן חשוב להיות עם האצבע על התנועות עובר.שזה בעצם הכי חשוב... בכל מצב אין לך ממה לדאוג.... תהיה רגוע יעבור בשלום....
ליעוץ. באהבה רבה
אצלי הן היו אמינות ושוב אני אומרת לך אל תלחצי אם לא הולחצו להפנות למיון אז הכל בסדר
מה הכמות שאמרו לך?
הי,
אני הייתי עם ירידת מים 10 שבועות... אם יש לך חשש הכי קל שזה ירידת מים - לדעתי כדאי לך לפנות למיון הערב. ואין פה מה להלחיץ. מקסימום תלדי עכשיו - פג שבוע 36 זה כמעט כבר לא פג וב"ה לא תצטרכי פגיה... לא כדאי שיתפתח זיהום!!!
שיהיה בהצלחה!
6 יש מצב ? כי אני לא כל כך שמעתי מהלחץ
6 יש מצב - אבל זה לא מיעוט קל
בובה
אני נרגעתי קצת בזכותכן
בובה,
תרגישי טוב!
לא יודעת לגבי מי שפיר אבל מעל שבוע 34 ומשקל מעל 2.5 לא נחשב פג!!!
שיהיה בהצלחה ותהיי רגועה - הכל יהיה בסדר! !!
דרך אגב אני נולדתי בשבוע 36 במשקל 2.100 ואמא שלי אמרה ששחררו אותי במשקל 1.700 אז לא לדאוג
ג'ני כל תינוק שנולד מתחת לשבוע 37 נחשב פג להב נולדה 2500 קילו בשבוע 36 ונחשבה לפגה
מותק- ההערכת המשקל נשמעת בסדר, זה כבר לא שבוע נורא ללדת בו שיהיה קל ותחזרי בידיים מלאות, אמן "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
היי
ממוש!!!!!!! מה קורה???? אני מקווה שהכל בסדר.... אוטוטו את פוגשת את הנסיךךךךך!!!!
בנות אני עדיין פה בבית מחכה... נרגעתי קצת
אבל חמתי מלחיצה ואומרת לי ללכת למיון חפרה חפרה לי עשר דק בפון
אני מחכה לבוקר אלה עם כן יקרה משו הלילה
אני ימשיך לעדכן .. מהאייפון.. תותח מי שהמציא את הסמרטפונים חחח
תודה על כל ההמלצות
אתן מקסימות אחת אחת
מאמי נכנסת כבר לתשיעי אין לך מימה לפחד מאחלת לך בכל זאת לידה קלה ושתצאי ב"ה בידיים מלאות ובריאות נשיקות וחיבוקים