היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי הכל טוב נצפה דופק שבוע מעודכן לשבוע 8 בדיוק כפי שסברתי יש רק דבר אחד מטריד בשחלה ימנית נצפתה ב.מ.פ היכול להתאים לממצא גופיף צהוב במימדים 13*20 מישהי יודעת מה זה?
10 תגובות
עמוד 1
איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!! מאמי, מאושרת בשבילך!!!!!!!!!!!! מי התרגש יותר, את או אימא? לגבי השאלה שלך - מקווה שפירסמת אותה גם בפורום הרפואי, שם בטוח תקבלי תשובה. או מקסימום תתאפקי עד מחר ותדברי עם הרופא שלך. בכל אופן, אם יש דופק ושק, אז מקווה בכל ליבי שאין לך שום רמז לשום בעיה יווווו, איזה כייף!...........
מזל טוב!!! למה הרופא לא אמר לך מה הוא חושב שזה?
הלן מאמי, מזל טוב על הדופק !!! איזו התרגשות.. אין לי מושג לגבי מה ששאלת, תשאלי כאן בפורום וגם תחפשי בגוגל... ואת יכולה להרים טל' לרופא שלך ולשאול מה זה...
מהממת שלי איזה יופי!!!! אני ממש שמחה בשבילך!!! לגבי השאלה שלך... אין לי מושג...
תשמחי ב.מ.פ בלא ממצא פתולוגי גופיף צהוב בדרך כלל נמצא בזמן ביוץ יש מיקרים די נדירים שמבייצים בחודשי ההריון הראשונים או שזה שארית מביוץ קודם בקיצור הכל בסדר
וואי יובל תודה רבה את לא מבינה כמה שימחת אותי עכשיו אני כבר התחלתי לדאוג ממש
הי הלן, אושר גדול, לא היה לי ספק בכלל... הכי כיף יום פינוק עם אמא- את מפנקת אותה במתנה והיא מפנקת אותך בחזרה... יפעת.
נ"ב- שמתי לב ששאלת אותי קודם לשלומי, אז אני בסדר גמור. עדיין בעבודה, גמורה מעייפות אבל בסדר.
מקווה שיהיו בשורות טובות בתקופה הקרובה...
נשיקות! יפעת.
איזה אושררררר....שמחה בשבילך:)
יפעתי מה זו ההתשה הזאת !!! למה רבע ל10 את עדיין בעבודה ???
מאמי גופיף צהוב זה בסדר בהריון...תרגעי ותחייכיייייייי::)