יומולדת שנתיים-- עזרה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי עידן יהיה בין שנתים

13 תגובות
עמוד 1
  • בגיל הזה הבנתי שהילד בסה"כ בן שנתיים ושהוא עדיין קטן להפקות גרנדיוזיות.
    עשינו יומולדת בגן ויומולדת אחה"צ עם משפחה, עוגה טעימה ויפה והרבה מתנות ותשומת לב.

ילד יפה של אמא
  • אני בגיל הזה לא הייתי עושה הפעלה...
    אני חושבת שהייתי מתארגנת על שולחן נחמד עם כיסאות כמספר הילדים, קונה חוברות צביעה, צבעים, מדבקות וכל מיני יצירות נחמדות (בשווקים זה עולה שקל לפריט) ומעסיקה אותם...
    מחלקת בסוף הפתעה קטנה או שקית ממתקים איכותית וזהו...

לא צריך יותר מזה...

בגיל הזה חגגתי לו בגן ועם המשפחה אחה"צ

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מה שנוח בג'ימבורי זה שאת כל הניקיון/בישול הם עושים
  • תודה בנות!
    היתכוונתי שלעשות על האש, ועוד ליצן ב700 שח זה יקר

• למגוון גילאים כזה כדאי לעשות דברים יצירתיים- לדוגמא שלט לדלת, תמונת קנווס לחדר, מדבקות לחלונות (יש כאלה) אולי אפילו קישוט של תיק עם צבעי טוליפ
  • אם את עושה בפארק ועל האש אז כמו שעדי אמרה הייתי הולכת לחנויות של השקל וקונה כל מיני חוברות צביעה צבעים וכו' מארגנת להם שולחן
    מביאה להם כדור וזה נראה לי מעולה

אנחנו בגיל הזה חגגנו 3 פעמיים את היום הולדת פעם אחת במעון אח"כ עם המשפחה שלי ואח"כ עם המשפחה של בעלי
    עוגה וחטיפים וקצת שירים וזהו
  • אנחנו עשינו יום הולדת בגן ואחרי זה ארוחה משפחתית 0(א היו יותר ילדים...)

אני חושבת שאת יכולה לארגן להם "חפש את המטמון" קטן ונחמד בדירה שלך או בפארק (זה לא יעניין את עידן, אבל לפחות כל השאר יתחברו). ואז הפרס יהיה השקיות עם הממתקים לכולם. אפשר גם לארגן להם פינות יצירה שכל מבוגר יהיה אחראי על משהו אחר... לא ממש עולה לי בראש עוד משהו שיכול לעניין ילדים בגילאים כ"כ שונים...
    סיפור מעניין אולי?...
  • בגיל הזה חגגנו לשקד בגן, ואחה"צ עם המשפחה הקרובה (אחים, אחיות, והורים).
    חבל על הכסף, לדעתי... הם עדיין לא צריכים את כל ההפקות האלו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• את כבר יודעת...עשינו בבריכה על האש ואז חתכנו עוגת יום הולדת בבית אצל חמותי..אני גם חושבת שעדיף לך לעשות בג'אמבורי עם את אומרת שיהיו הרבה ילדים..אני מכירה ליצנית שלוכחת 500 (שאלתי אותה לפני שנתיים ליום הולדת של אחי אולי עכשו יותר) אבל היא מבאר שבע..עם תעשי בכול זאת בפארק תקני באמת מדבקו צבעים כמה בלוקי ציור טושים (רק תשבו איפה שיש מים בסביבה שהילדים יוכלו לשתוף את הידיים אחר כך)...תהנו.

[url=http://en.picjoke.net]
  • אנחנו חגגנו בגינה הציבורית עם כמה חברים ומשפחה קרובה
    כיבוד קל ושתיה

אם תעשי על האש יעלה לך יותר הג'ימבורי

• כמו שרשמו לך קצת יצירה את יכולה לעשות חבילה עוברת כזו חבילה שעוטפים בעיתונים וכל פעם מישהו אחר מקלף שכבה ש נייר כשעוצרת המוזיקה ויש מעין משימה וכמובן שזה חייב להתאים גם לקטנים נומר לקפוץ וכו - אני רואה שעושים את זה בכל הימי הולדת שמזמינים אותי.
    אני אישית חוגגת עם המשפחה של שני הצדדים בבית עם פשטידות וחטיפים ומתנות לשקד ומקווה מאוד ששקד לא תבוא לי ביציאה שהיא תראה בגן
  • בגיל הזה לא כדאי להשקיע במפעיל או ג'ימבורי ושות'.
    אישית אני עשיתי בראנץ' למשפחה ופינת יצירה לילדים, בועות סבון, אפשר גם סרט עם פופקורן וחטיפים לילדים הגדולים יותר.אם מדובר בילדים שהם קרובי משפחה הם בטח ישחקו ביחד.
    מזל טוב!
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • בגיל הזה עשיתי לה יום הולדת בגן
    זה עלה לי בסביבות 400 שח הכול - עוגות והפתעות לילדים
    ועשיתי לה בנוסף בבית רק המשפחה

לדעתי לא צריך להגזים בגיל הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה