a0610...שאלה לי אליך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי את מה שכתבת לד"ר ישי...

את אומרת שדווקא בחודש שנקלטת היו לך כאבי מחזור?
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
8 תגובות
עמוד 1
  • היי שיר...
    ב-2 ההריונות שלי היו לי כמו כאבי מחזור התחיל בערך שבוע לפני שאני צריכה לקבל ווסת ונגמר כמה ימים אחרי התאריך של הווסת... הפעם שאין לי אני בבאסה מזה ונראה לי שהטיפול לא הצליח..
    בעיקרון כאבי מחזור קלים זה סבבה ואמור להעיד על משהו חיובי , יחד עם זאת כל אחת ואיך שהגוף שלה מקבל את ההשרשה.. בהריון הראשון נקלטתי טבעי ואפילו היו לי דימומים והכל היה תקין ולידה רגילה עם ילדה מהממת...וההריון השני מחוץ לרחם לצערי מהזרעה..
  • אני מאחלת לך שהטיפול הצליח ומחזיקה לך מלא
    אנחנו אמורות לעשות בדיקת דם ביחד ב״ה ב-30.10...
    תרגישי טוב יקירתי !!
  • שיר,לי יש מדי פעם כאבי גב תחתון כמו לפני הווסת ,וקרוב ליום ההחזרה היו לי יותר כאבים בבטן התחתונה אבל הם נעלמו,מה שכן בשלושה ימים האחרונים החזה שלי ממש נפוח וכואב עד כדי שאני שוכבת על הבטן זה כואב ,גם לך כואב החזה או רק כאבי בטן תחתונה?
  • כן כואב לי גם החזה... במיוחד ביומיים האחרונים...

אוףףף אבל הכאבי בטן האלו מעצבנים זה כאילו המכשפה אומרת לי "חכי חכי אני תיכף באה אליך...
  • לילי, מה קורה איתך?
    איך את מרגישה?

עדיין לא צמחו לך קרניים... לי צמחה קרן אחת

• חחח לא צמחו לי קרניים.. למען האמת אני די מאמינה שזה שלילי
    אז אני לא כל כך מתרגשת בנתיים
  • הכי טוב קרן!! חח חח

עוד קצת ותוכלו לבדוק! כרגע אי אפשר לנתח את התחושות שאת מרגישה והלוואי שהן מעידות ומבשרות על בואה של החסידה.

הנה עבר עוד יום...
  • לילי צודקת...
    כן תופעות, לא תופעות, זה לא אומר כלום!!! הההורמונים גורמים לכל התחושות הנ"ל...
    המשיכו להתפלל ,
    מישהו שם למעלה ישמע את התפילות עוד החודש, אמן!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה