יום ראשון של דיאטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התחלתי דיאטה
    נכון לכרגע אני עוד לא התחלתי עם שומרי משקל מסיבה אחת פשוט שבעוד שבוע וחצי אני נוסעת לאילת ואני יודעת שלא אהיה ילדה טובה.
    אז כרגע אני שבוע וחצי מתעללת בעצמי.
    הורדתי קולה לגמרי - שזה מבחינתי ממש ממש ממש קשה לי
    הורדתי את השוקו
    כמובן שהורדתי לחמניות, פיתות, שוקולד, חטיפים ועוגות

עברתי לבוקר קפה עם חלה קלה (מעדיפה על לחם קל), וגבנ"צ 9%, ארוחת צהריים ראויה ונאה בשרית עם תוספת וסלט, ובערב ביצה עם ירקות חתוכים.

מה אומר לכן היום הראשון היה לי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה - אני מאוד רעבה, אבל לא לאוכל אלא לשטויות. אני מרגישה בתת סוכר בגוף, אין לי מרץ ואין לי מצב רוח

אבל גם אין לי ברירה אני מתביישת בעצמי מאוד, כמה שלא הייתי שמנה וכמה שהמצב היה גרוע מעולם לא התביישתי בעצמי כמו עכשיו
    בעלי לא מבין אותי מקווה שאתן תבינו.

בהצלחה לכולן

9 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד תותחית!!

בטח שאני מבינה! הימים הראשונים הכי הכי הכי קשים, אבל את תראי שברגע שאת נכנסת לזה פתאום הגוף כבר לא צריך כל כך הרבה סוכר. זו ממש גמילה.

למה לא לשתות קולה זירו?

• מיטלי זה רק עכשיו בשבועיים הקרובים
    אחר כך אני כבר לא אחמיר עם עצמי
    אני חייבת לגמול את עצמי מהמתוק חייבת חייבת חייבת
    אני הייתי מכורה ברמות קשות - התחלתי בוקר בכוס שוקו ענקית של יטבתה עם לחמניה עם שוקולד, בלילה חובה שקית במבה קטנה עם כוס קולה, הייתי שותה בקבוק קולה ביום, קונה ללהב ארטיק אז חייבת לקנות גם לי מגנום שוקולד, בכל הזדמנות עוגה, וופלים, ביסקוויטים - אין ברירה הגוף שלי לא בריא בכלל!!!

• אז בסדר קצת כאסח עכשיו ואח"כ תוכלי לאכול מדי פעם משהו מתוק בלי לרצות כמו ילדה את כל העולם במכולת

• מאמי שיהיה בהצלחה!!!

• מתוקה שלי!!!!!!!!!

אני גאה בך!!!!!!!!

ההתחלה הכי קשה, ולכן את יכולה להיות אופטימית ולהתנחם בכך שעם כל יום שעובר- זה יהיה יותר טבעי וקל...

גם אם את עכשיו קצת יותר מלאה- שלא תעיזי להתבייש בעצמך, שמעת????
  • בהצלחה ממי
  • בהצלחה מתוקה!

בהתחלה זה קשה אבל ככל שעובר הזמן מתרגלים וזה יהיה יותר קל.

מחזיקה אצבעות
  • אם אנחנו לא נבין אז מי יבין?

שיהיה המון בהצלחה
    הימים הראשונים הם הכי קשים
    תעברי אותם- ואז יהיה קצת יותר קל ( אבל רק קצת כי לרדת במשקל זה לא קל)

אחרי אילת תתחילי את הנק'

• הלואי גם עלי אין לי את הכוח להתחיל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה