התייעצות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני אמורה לקבל (בתקווה שלא) ב-3.11.
    עבדנו יפה החודש בכל חלון ההזדמנויות שלנו.
    היום הייתי בשיעור אירובי וקיפצצתי לי הרבה מאוד כהרגלי(החלטתי, עם עצמי, שעד שאני לא יודעת שנקלטתי אני מתנהגת כרגיל). ואז הרגשתי כאבים בבטן התחתונה, כמו לפני מחזור וזה גרם לי לתהות -
    אם יש סיכוי שנקלטתי החודש (בע"ה), אבל אני לא אוכל לדעת עד שבוע הבא, האם יש סיכוי שאני עושה נזק? האם יכול להיות שאני יכולה לפגוע בתהליך הקליטה?

או שזה בדיוק המחשבות האלה שימנעו ממני להקלט...?
8 תגובות
עמוד 1
  • היי פוקה,
    וואו, אני נמצאת באותה דילמה!!!

אני כל חיי רקדתי, אבל הפסקתי בשנים האחרונות
    ולאחרונה אני התחלתי לחזור לכושר וכל הזמן בשבועיים שבין הביוץ לתאריך קבלת המחזור-אני ממש מפחדת להשתולל בפעילות גופנית!

קראתי במאמרים - ושם כתבו שאם היית בכושר גם לפני והדופק לא מואץ מדי אז זה בסדר..
    מה זה "מואץ מדי" ??
    אני בפעילות הגופנית שלי ממש מזיעה..

והאמת, שלא משנה כמה יגידו שזה בסדר גמור ושלא צריכה להיות בעיה.. אני מפחדת..במיוחד בחודשים הראשונים (שרק יגיעו כבר.. )

• אני חייבת לספר לך שאנחנו ניסינו 10 חודשים להכנס להריון.
    בחודש האחרון של הניסיונות החלטתי שאני מתנהגת רגיל והלכתי לזומבה ולפילאטיס ולא עשיתי חשבון.
    רק ברגע שהיה לי איחור במחזור הפסקתי ללכת לחוגים הללו וגם גיליתי שאני בהריון.
    תמשיכי לרקוד ולקפוץ, זה לא מזיק, פשוט תהני!!!!

• גם אני עושה זומבה

אז אני אמשיך.. אבל פסיכולוגית אני קצת יוריד הילוך אולי...

נו מה לעשות, כשאת כ"כ רוצה את זה- כל דבר, ולו הקטן ביותר יפחיד אותך...

אבל זה בהחלט מעודד אותי .. תודה
  • אין בעיה לקפץ ולרקוד הבעיה היא כשמעמיסים על הגוף פתאום וקודם לא עשיתן פעילות .....
    אם בעבר עשיתן פעילות גופנית ואתן ממיכות זה בסדר ואפילו טוב מאוד ידוע שספורט אפילו תורם לכניסה להריון אבל שוב לא כזה שמתיש אתכן
    אם זה רק חוגי אירובי אני לא חושבת שיש בעיה תשתדלו להימנע משיעורי משקולות כבדות כמו באדי פאמפ

• תודה מותק,
    אני בינתיים אמשיך עם זומבה..
    ומקווה שאצליח להוציא מהראש שלי את הפחד

ו... זה בסדר, המרחק בין משקולות לביני הוא מרחק שנות אור!
  • POKA אני אמורה לקבל ב-4-11
    אז אנחנו ממש חופפות.......
  • תודה לכולכן!! ממש עודדת אותי ועזרתן לי!

אז ה"אירובי" שלי הוא זומבה, לא באמת אירובי ואני מקפצצת שם המון ומזיעה לא מעט. העניין הוא שאני מתעמלת כבר במשך שנה פעמיים בשבוע, וגם לפני כן הייתי פעילה בחוגי ספורט אחרים.

אני חושבת שאקשיב לעצתכן ואמשיך לרקוד עד שאקלט (בע"ה בקרוב! :))
    חשבתי על זה אתמול המון, אני חושבת שזה אחד הדברים שהכי משחררים אצלי לחץ ונותנים לי אנרגיות חיוביות.
    זה הגיע למצב שכל חודש שאני לא נקלטת, אני אומרת לעצמי, נו טוב, לפחות יש לי עוד חודש לזומבה..אז אני חושבת שזה רק יכול לעזור לי.. אם כמו רוי אפסיק לחשוב על הפחדים.

התייעצתי עם המדריכה שלי לזומבה והיא אמרה שהיא לא רוצה לקחת אחריות, אבל היא דיברה עם רופאים ועם מדריכות נוספות שהיו במצב הזה וכולן אמרו לה שזה בראש.. אז אני מקווה שזה באמת ככה.

liliael - אני מקווה בשביל שתינו שהחודש זה החודש :)
  • פוקה, זו בדיוק ה "פסיכולוגיה" שאני עושה לעצמי בראש

שאם חודש מסוים לא הלך (ואני מתבאסת מאוד מאוד) -
    אני חושבת שיש לי הזדמנות להמשיך לרקוד ובדרך גם להוריד כמה קילוגרמים לא רצויים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה