לא ברור מה קורה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףף... אני לא מצליחה להבין מה מציק לה...
    היא אוכלת, עושה פיפי, קקי.

לא נראה לי שיש לה גזים, אבל היא כבר 4 שעות לא ישנה...
    נרדמת על הידיים וברגע שמניחים אותה באמבטיה (היא ישנה באמבטיה של העגלה) היא מתעוררת, ואיזה צרחות!!!!

עשינו לה אמבטיה, היא אכלה, עייפה ברמות, ועכשיו שוב מקטרת...
    האם מצפה לי לילה לבן???

האמת היא שאני אשמה חלקית כנראה.
    אני לא אוכלת כלום כמעט במהלך היום.. פשוט אין לי תאבון, והאמת גם לשתות אני לא יותר מדי מקפידה, אז כנראה החלב שלי לקראת הערב כבר לא משהו.

ניסיתי לתת סימילאק כדי שלא תסבול בגלל הטפשות שלי, אבל הילדה סרבנית בקבוקים (או שפשוט באמת לא רעבה).

בקיצור, אני רק מקווה להצליח לישון...
    במהלך היום לא אכפת לי שתהיה על הידיים כל היום..
19 תגובות
עמוד 1
  • תופעה מוכרת הייתי ככה חודש...רק בידיים ישנה איך שאאני מורידה בכי צרחות...בסוף התחלתי ללכת איתה בתוך קנגרו

• תתעקשי איתה על בקבוק זה חשוב גם בשבילך
    את צריכה גם את החופש שלך ואם היא לא תתרגל לבקבוק את תהיה בבעיה

תנסי אולי להשים אותה במיטה שלה ולדבר אלייה ללטף אותה אולי זה ירגיע אותה

• מתוקה, אני לא בטוחה שזו הסיבה שאמילי לא רגועה, אבל
    את חייבת, אבל חייבת לאכול ולשתות, כדי שהחלב שלך יהיה
    מספיק מזין ומשביע. אני זוכרת שבהתחלה הייתי ממש כמוך - לא הייתי מוצאת
    זמן לאכול כמו שצריך ובימים האלה החלב שלי אכן היה יותר דליל ובריאל
    הייתה כל היום על הציצי, כי כנראה לא הייתה שובעת. זה היה פשוט מעגל סגור...
    אבל בלי שום קשר, אני ממליצה לך בחום להרגיל אותה גם לבקבוק,
    תשאבי לה ושבעלך ייתן לה - ככה יהיה לך גם יותר זמן פנוי לעצמך (לאכול, לנוח)
    וגם חלב שלך יהיה יותר סמיך
  • מאמי
    טומי טיפי ומהררררררר

• בננות, אני עוד לא במצב של שאיבות, כתבתי על זה בעבר, יש לי מספיק בשבילה, אבל לא בשביל לשאוב.

לגבי בקבוק- יש לי רק טומי טיפי. אבל אני חושבת שהיא לא לקחה אותו סתם כי לא הייתה רעבה ואני חשבתי שכן (חשבתי שאין לי חלב כי הציצי היה ממש ריק ורציתי לתת סימילאק, אבל היא לא רצתה)

לגבי אוכל- אני באמת חייבת. וזה לא שאין לי זמן, דווקא יש לי במהלך היום, אבל פשוט אין תאבון.. וזה גם בא לי טוב בשביל הירידה במשקל, אבל זאת מחשבה אגואיסטית לחלוטין.
    אבל נעבוד על זה...
  • האוכל פחות חשוב העיקר זה השתייה.
    תקפידי מאד לשתות הרבה.
    אני ממליצה בחום לעטוף אותה טוב טוב, תחפשי באתרים SWADDLE , ככה הם יותר רגועים ועטופים. לדוגמא הנה אחד
    http://video.about.com/babyparenting/How-to-Swaddle-a-Baby.htm
    אצלי זה היה מרגיע אותם מאד.
    אין דבר כזה שהציצי ריק, תמיד יש כמה טיפות חלב, ופעולה היניקה מגבירה את כמות החלב. כמה שיותר יוניקים ככה יש יותר חלב.
  • יאו ליבי
    ככה אמא שלי עושה
    איזה יופי!

• איזה יופי...

אני אנסה
  • ככה שני הילדודים בילו אצלי חודש לפחות. זה מרגיע אותם ועוטף אותם קרוב קרוב והם מרגישים מוגנים.
    תנסי מקסימום היא לא תאהב את זה.

• תגידו, השיטה הזו עובדת גם בגיל שנה וחודשיים?
  • זה בהחלט לא אומר שהיא לא תישן בלילה! אל תדאגי...

יש תינוקות שלא ישנים הרבה במהלך היום- מי כמוני יודעת...

אני לא חושבת שזה קשור למה את אוכלת, מה שכן חשוב שתקפידי לשתות. אני הייתי שותה מלאאאאא בזמן ההנקות כי באמת הייתי נעשית צמאה בשניות...
    ואני לא חושבת שאת אגואיסטית את רוצה לחזור לגוף שלך וזה טבעי רק תעשי את זה בחכמה.

תנסי לתת לאמילי בקבוק כשהיא כן רעבה- ותראי אם היא מסרבת... לא בטוח שהיא תסרב את בעצמך אומרת שנראה לך שהיא פשוט היתה לא רעבה.

תמר דרך אגב ממש לא אהבה סימילאק...

אז יש ימים כאלה וימים יותר טובים וזה הולך ומשתפר, תנסי מה שליבי ומיכל המליצו לך על לעטוף אותה ככה באופן שתרגיש בטוחה כמו ברחם

ממליצה לך גם לצאת איתה קצת לרחוב , לגינה , לסיבוב נעים בחוץ, היא תרדם את תראי.

ויהיה בסדר!

• מיטלי- את צודקת לגבי הטיול.

העניין הוא שאני קומה 2 בלי מעלית והסיפור עם העגלה לא קל בכלל
  • נכון זה לא פשוט עם העגלה.... אבל אתתראי ברגע שתעשי אתזה פעם פעמיים תראי שזה לא כל כך נורא- אמילי כזו קטנה שזה לא ממש כבד... אני עשיתי אתזה מס פעמים..

וגם כשתתחילי לצאת זה יעשה לך טוב לנפש!

את יכולה לצאת איתה גם עם המנשא- כ"כ התלהבת שהצלחת לשים אותה בו - יאללה תתחילי לנצל את נפלאות המנשא.... ועל הדרך תתאווררי

• ג'ני טיול זה רעיון מעולה

• חחח הטיול הוא רעיון טוב
    אבל אצלי היא נרדמת בטיולים ובנסיעות יופי טופי
    ואיך שמגיעים הביתה
    ב-ו-ם
    מתעוררת.

אז לא תמיד זה עור
    אבל לפחות יצאתן קצת

• בגיל הזה יש הרבה תינוקות שעדין לא מבדלים בין יום לילה
    תנסי במהלך היום לפתוח חלונות לעשות אור שאור הבחוץ יכנס הביתה
    בלילה אוירה יותר רגועה פחות אורות ...
    לאט לאט היא תבדיל בין יום לילה
    תנסי לאכול הרבה יותר דברים מזינים ובריאים לשתות הרבה זה חשוב

תנסי גם שלא תישן באמבטיה של עגלה אלה בעריסה או במיטה

• איפי, למה לא אמבטיה של העגלה?
  • אולי היא רוצה ידיים, לאריאלי הייתה אותה בעיה בשבועיים הראשונים, מה שעשיתי
    זה הנחתי שמיכת פליז בצד אחד שלה והיא עד היום מתה על השמיכה הזאת ונרדמת איתה (חפץ מעבר) כדי שלא תרצה רק ידיים
  • תנסי להניח אותה לרגע בסלקל ולראות אם היא נראית לך נינוחה יותר
    אם כן - אז היא צריכה להרגיש "מחובקת" ועטופה, כמו ברחם...
    אין פסול באמבטיה של העגלה, גם אני השתמשתי בה
    אבל גם האמבטיה יכולה קצת להרגיש לה "גדולה מידי"...

ובלי קשר, מה ז"א אין תיאבון ואת גם לא שותה?! אם את מניקה - את חייבת... בעיקר אם היא לא לוקחת בקבוק...
    ירידה במשקל תהיה בהמשך ותוך כדי... גם ככה עם הנקה את שורפת קלוריות
    אסור לך להגיע למצב של אנמיה או חולשה - יש לך אחריות של טיפול בתינוקת קטנטנה... אמא בריאה = תינוק בריא

ובלי קשר, תתעקשי איתה על בקבוק... היא עוד קטנה ועוד תתרגל... מה יקרה כשתצטרכי להתנתק ממנה כדי לנשום קצת אויר? מה יקרה אם חלילה לא תרגישי טוב ותצטרכי עזרה בהאכלות?

במוקדם או במאוחר זה כדאי...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה