היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בתמונות הפזילה נורא מזערית..לבן דוד שלי הייתה פזילה עד גיל 3 היום הוא עם משקפיים-כן..אבל אין לו שום פזילה.. לדעתי אל תדאיגי את עצמך יתר על המידה. לכי ותבדקי את העיניין יכול להיות שזה כלום.
מאמי אל תאשימי את עצמך, קודם כל תלכו לרופא תשמעו מה יש לו להגיד. הכל יהיה בסדר שיהיה בהצלחה
היי ,
אני גם הסתכלתי בתמונה, לא נראה נורא בכלל...
מה שכן- באמת שלא להזניח ולטפל, כי בעיני- לא לטפל זה לעשות עוול לילדה..
תפסיקי עם כל ההאשמות האלו כלפי עצמך- הן לא רציונליות ואת אומרת אותן כרגע כי את מבואסת מהעניין.. מה שכן באחריותך הוא לטפל בזה, ובהקדם, ומה שכן ביכולתך הוא למנוע את החמרת העניין ו/ או אי היכולת לטפל בו בגיל מתקדם יותר...
אז קדימה .... למלאכה!!!!
בהצלחה!!
אני חייבת לציין שאני בן אדם ששם לב להכל ועד שלא אמרת לא קלטתי את זה (לא במציאות כשנפגשנו וגם לא בתמונות) בכל אופן ראיתי מקרים גרועים ביותר והרבה יותר שבאמת דרשו התערבות כירורגית ומקרים שפושט דרשו משקפיים יהיה בסדר מתוקה, אל תאשימי את עצמך, ובר מתוקה ומושלמת מה שלא יהיה
מתוקה, קודם כל
קודם כל קחי לך כאלה:
קודם כל אני בכלל לא שמתי לב שאני מסתכלת בתמונות.
דבר שני, אין מה להאשים את עצמך, עשית טוב שבכלל הלכת לבדוק את זה
דבר שלישי - מאמי נכון שאנחנו שונאות שאומרים לנו את המשפט הזה ואני מקוה שלא תכעסי עלי אבל קצת פורפורציות היא לא "נדפקה" ולא בטיח יש מצבים הרבה, הרבה , הרבה יותר גרועים!
היי בנות.... תודה על התמיכה.
לא מכירה.. אבל בדיוק חשבתי עלייך , מה שלומך ואיך המצברוח ופתאום ראיתי שענית לשרשור......
לבן של בת דודה שלי הייתה פזילה ממש חזקה... שראו אפילו בתמונות ( מה שאצל בר לא רואים) בגיל חצי דן. הוא הרכיב משקפיים לחצי שנה ובגיל שנה עשו לו מין ניתוחון שהוא רק אושפוז יום וכשהורידו לו תתחבושת כל הפזילה עברה.... הכל יהיה בסדר בעזרת ה׳ קבלי המון נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!