אהה, ושכחתי לספר ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי היום את הרופא שוב לגבי ה gbs והוא הראה לי את ההנחיה שקיבל ממשרד הבריאות, וכיוון שאני לא חובבת בדיקות מיותרות- וויתרתי עליה..

סתם רציתי לעדכן אתכן
14 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה למה החליטו לוותר על הבדיקה הזאת באירופה זאת בדיקה חובה לכל אישה..

• תשמעי, גם אני לא יודעת, אני יכולה להגיד לך שהם אומרים שאין לתוצאות הבדיקה ערך ממשי ואמיתי.
  • גם אני לא עשיתי אותה.. הרופא שלי טען שאין צורך, רק אם אני ממש רוצה...

• אני בעד למה לסכן את הביבי?
  • גם אני לא עשיתי
    הרופא שלי אמר שזה לא חובה

• גם אני לא עשיתי, לא ידעתי שהבדיקה קיימת בכלל!
  • תות בננה- זה בדיוק העניין... שהרופא טוען שמשרד הבריאות קובע שהבדיקה מיותרת לחלוטין, כי אין שום סיכון לתינוק גם אם לא מבצעים אותה. אם לרגע היה חשש לסיכון כמובן שהייתי מבצעת אותה...
  • יעליאור ברור שיש סיכון..זה מגלה חידק מסוג מסויים בנרתיק שבזמן הלידה מדביק את העובר והוא יכול לא עלינו למות...
    הבדיקה מגלה את זה מראש ואז לפי הלידה נותנים לך אנטיביוטיקה שמצילה את המצב..

מאות תינוקות בעולם מתים בשנה מזה...אני מכירה מישהי שתבעה את הרופא שלה כי לא סיפר לה על הבדיקה והתינוק שלה מת בלידה בגלל החיידק הזה

• הי אני חושבת שרק בגלל אי נעימות של כמה שניות אז לסכן את היקר לנו מכל????????????????????????????
  • נכון תות בננה זה סיכון מיותר זה כולה בדיקה של דקה ואין בה שום סיכון..ממש כמו פאפס שעושים אחרי הלידה.. מכניסים קיסם אוזניים כזה מוציאים ואת אחרי..

• טוב... לא אתווכח... לי נאמר משהו אחר ולכן לא עשיתי את הבדיקה..
  • יעלי - תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • יעלי היום הייתי אצל הרופא ואמר שאם ממש בא לי אז הוא יעשה אבל תכלס הבדיקה מיותרת ואין בזה שום סכנה.

• ג'ני- בבקשה אהובתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה