בוקר טוב! קבוצת שומרי משקל יוצאת לדרך! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום אעדכן משקל נוכחי לפני שיוצאים לדרך , אני רק מחכה למשקל שבעלי ירכוש לי אחר הצהרים כי מעולם לא החזקתי אחד כזה
וביום חמישי מקווה כבר לראות תוצאות
אז שיהיה לנו בהצלחה ומקווה שלא אתעלף שאראה את המשקל שלי בפעם הראשונה אחרי לידה
שיהיה לנו בהצלחה ואחלה של יום " כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
טוב אז אני נשקלתי ביום חמישי במכון כושר והמשקל פתיחה הוא 71.35
מקוה שביום חמישי הקרוב אראה ירידה למרות שלא שמרתי באוכל אבל עשיתי ספורט.
בהצלחה לכולן!
אני לא אעדכן כרגע משקל נוכחי רק אומר שכרגע אני מאוד אשמח אם אצליח לרדת 21 ק"ג - ועוד יותר אשמח ל25 ק"ג
טוב, אז איך שקראתי הלכתי להשקל 64.7
סויקוש את רוצה להוציא לנו את עינים? ככה שקלתי כשהתחתנתי חחחח וגם אז הייתי מלאה....
על זה עושים
איך קשה להתחיל דיאטה אחרי החגים הארוריםםםםםםםםםםםםםם האלה..
אני רעבה
בהצלחה לכולן!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר להצטרף אחרי הלידה?...
ברור יעלי , אחרי הלידה! אנחנו עוד נהיה כאן ככל הנראה... חחח
אני בטוח עוד אהיה כאן
אני חדשה כאן... אבל אני מאוד מאוד רוצה לרדת במשקל אני כמעט ש\נה אחרי לידה ואני לא עובדת כרגע, וכל היום הפה בפעולה.. אני אשמח אם תוכלו להסביר לי על השיטה וכמה נקודות אפשר וכו.. תודה
טוב, אז אחרי פחדים עליתי על המשקל.
אני קודם כל אציין שכמה ימים לפני לידה שקלתי 90 ק"ג (!!!) עליתי 24 קילו בהריון.
עכשיו המשקל מראה 79.9 (ואני בכוונה מתחשבת ב-100 גרם האלה, כי זה כבר לא 80
בהצלחה ג'ין ג'ין מיטל היא המודל שלנו זה רק מראה שאפשר!
ג'ני מה הגובה שלך אם אפשר לשאול?
בטח שאפשר... סיפרתי שעליתי 24 קילו בהריון, אז את הגובה אני אסתיר???
אני 1.76.
אה את ממש גבוהה יאללה אני איתך ביעד עד 66 ק"ג נגיע לשם ביחד ואז אני אמשיך במשימה שלי
אני 11 יום אחרי לידה של תינוק מדהים במשקל 3200 , שילייה , נוזלים ונפיחויות למיניהם שכבר אינם עוד .....
שקילה ראשונה לפני כדקה ולפני שהתחלתי להדק את החגורה והפה כמובן - אני שוקלת 56 מה שאומר שיש לי עוד 12 קילו לרדת וזה....
ה- מ-ו-ן
שיהיה לנו המון
כי אני בטח אצטרך את זה.....לא נרגעת עד שלא נכנסת לג'ינס הגבוהה שלי מידה 24 ולא מעניין אותי העולם....
" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
MAMA מותק, ירדת 9 קילו, ואני ירדתי 10 (אבל הבובה שלי נולדה 3.770). לי יש עוד 14 קילו לרדת.
ילדנו כמעט באותו יום, ככה שהכל בסדר.. את תראי, עוד קצת ושתינו בג'ינס גזרה גבוהה על עקבים
טוב, אז אחרי טיפת חלב, אני שוקלת 47 ומאוד רוצה להגיע לפחות ל-50
רק תסבירו לי איך להעלות ולהשמין יפה בלי לקבל טוסיק או בטן
כולי קנאה.. כל כך רציתי להמשיך להרזות (נותרו לי עוד 4 ק"ג כדי להגיע למשקל היעד שלי 50)
ועכשיו בתשעת החודשים הקרובים אני רק הולכת להשמין הכל בחזרה
שיררררה סוף סוף את פה. גם אני רוצה 50!!!! ואת עוקפת אותייייייייי אני היום 43.9 הייתי חכי לי רגעעעעע חחחחחחחח
בהצלחה לכל היורדות בגדול (או בקטן), בקרוב אצטרף אליכן....
מאמא משקלך הנוכחי הוא משקל היעד שלי
בנות,
בהצלחה לכולן, אחזיק אצבעות שכל אחת ואחת תגיע למשקל היעד שלה וכמה שיותר מהר
אוקיי אז גם אני ממש לא מבינה בשיטת הנקודות - מישהי יכולה להסביר? בנתיים הבטחתי לעצמי שאני מורידה מהיום את הקולה - שהקולה היא חיי ויהיה לי באמת באמת קשה בלעדיה.. ואת כל סוגי הפחמימות שיש.. משקל היעד שלי הוא - 50 :) זה אומר שיש לי להוריד עוד בערך 15 קילו משהו כזה.. בהצלחה לכולנו :)