היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לנו אירוע באילת (חינה של אחות של בעלי) ואנחנו לא לוקחים את הדס כי זה רק ללילה אחד (לא נטרטר אותה ככה) היא נשארת אצל ההורים שלי כמה שאני סומכת עליהם הכי בעולם והיא כבר נשארה איתם כמה פעמים אבל לא ללילה!!! אני מפחדת שהיא תבכה והם לא יבינו אותה. למרות ששוב אמא שלי גידלה 4 ילדים אבל אתן מבינות איך זה , רק אמא יכולה להבין את הילד שלה ובד"כ היא קולעת בול. אבא שלי כלכך מתלהב- כבר סימן את התאריך הזה ביומן, אמר בעבודה שהוא יגיע מאוחר.
אנחנו יוצאים ברביעי ב 15:00 וזה ממש מוקדם!!!! אבל למזלי אנחנו חוזרים למחרת בטיסה - לפחות זה מרגיע אותי
הקטע הכי מעצבן זה שעכשיו אני נותנת לה בקבוקים חלב שאוב / סימיליאק כדי שיהיה לי לשאוב לה 6-7 בקבוקים שההורים שלי יתנו לה מסכנה, אני רוצה לתת לה משלי עכשיו על הבוקר שתריח אותי, שתחווה אותי אבל במקום זה- מקבלת בקבוק.
4 תגובות
עמוד 1
אני גם הייתי לוקחת איתי במיוחד שיונקת...
אבל מסכנה רק לילה אחד ככה להיות ברכב כלכך הרבה שעות וגם עוד מוזיקה רעשנית, מילוני דודים שירצו להרים אותה ולהעביר אותה מיד ליד יהיה לי את זה מספיק בחתונה ב"ה.
לא, אני לא הייתי לוקחת אותה , מעדיפה להשאיר אותה בשקט שלה , במיטה שלה
בכל זאת עצובה אבל לא מתחרטת על החלטה.
תלכי עם הלב שלך ותהי רגועה היא בידים טובות ותהנו................ ומזל טוב