ים המלח- בעד נגד??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב והפעם שאלה... יש לי קופון שאני חייבת לנצל לים המלח עג סוף 2011. העניין הוא שאני לא יודעת אם כדאי לנסוע. שבוע 7. חשבתי שכדאי בסוף השליש הראשון. יש לי רופא .קצת אנטיפט (בדרך להחליף.. אל דאגה)... ותודה על החום והעטיפה יקרות
12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שכדאי ללכת
    גם בגלל המלח
    גם בגלל האדים שיש שם
    גם בגלל הפרש לחצים

אבל אני לא רופא
    זה מה שאני חושבת
    ממה שחברות שלי אמרו לי שהרופא אמר להן.
    ואם היו כאלה שהלכו
    אז הן לא נכנסו למים בכלל גם לא של הבריכות של המלון

• אני הייתי שם לפני שבועים והכל בסדר
    אני לא רואה סיבה לא ללכת

• לפי מה שאני יודעת, אין עם זה בעיה, כל עוד את לא נכנסת לג'קוזי וסאונות...
    אם את מרגישה מספיק טוב לנסוע, אז תהני, למה לא?

• אני שאלתי את הרופא שלי שההיתי בערך בשבוע20+הוא אמר שאפשר לסוע אך לא להכנס למים תהנו
  • אני הייתי בים המלח לקראת סוף חודש שלישי...

שני רופאים אמרו לי שלים עצמו אסור בשום אופן להיכנס, כיוון שמי הים מעלים מאד את לחץ הדם. מאחות טיפת חלב שמעתי שאין לשהות במים בשל המרכיבים המיוחדים שיש בהם, אבל זו אחות טיפת חלב- קחי בערבון מוגבל.

כמובן שלסאונות, ג'קוזי ודומיהם אסור להיכנס...

נסעתי כיוון שזו היתה נסיעת הפתעה, ולא היה להיט האמת, אבל מאד נהניתי מהחברה, ולכן זה היה שווה את זה...

לשיקולך

תיהני בכל מקרה!!
  • תהני

• גם לי נאמר ע"י הרופא שאסור ים המלח עצמו וכל המים המיוחדים למיניהם.

כיוון שאני חולת ים המלח עצמו (יכולה לשהות שם ולא לצאת, אלא למרטות אוכל בלבד
  • גם אני שאלתי רופא לפני שנסעתי ונאמר לי שאין כל בעיה כל עוד לא נכנסים לים המלח עצמו, לג'קוזי, לסאונה ולבריכות הגופרית למיניהן.

אבל.....................

ילדתי יומיים אחרי שחזרתי מים המלח. מקרי? אולי.
    אולי זה קשור ל"פעילות גופנית אינטנסיבית" שהשתיקה יפה לה, אולי זה בגלל שטסתי שבוע וחצי לפני ואולי זה מהפרש הלחצים בירידות לים המלח. אולי... אולי... אולי....
  • הייתי לפני חודש בים המלח (חודש שלישי) והרופא אמר שחוץ מהמים השומניים (הוא מאוד שונא את ים המלח חחחחח) אין מניעה/בעיה להיכנס לים עצמו.
    מה שכן, הוא אמר לא להיכנס לג'קוזי וסאונה כמובן בגלל כל העניין של לחץ הדם.
    בעלי ואני מאוד נהנינו (זה היה חלק 4 של ירח הדבש)
  • מה שמדהים אותי בהרבה שרשורים כאן, זה לראות איך רופאים אומרים פשוט דברים מנוגדים.. ולא בקטע של חוות דעת- כי אז זה לגיטימי ביותר, אלא בקטעים של "שחור/ לבן", כמו לדוגמה הנושא הנדון כאן: מותר או אסור להיכנס לים המלח?

הזוי
  • בקיצור ולעניין, איששתם לי את מה שחשבתי. כל אחד עושה מה שמתאים לו... ןאין איזה איסורים מיוחדים, הכל לפי ניסיון אישי. תודה יקרות. ואם זה מעניין החלטתי לא לנסוע. גם ככה אין מה להיכנס למים , ג'קוזי, בריכות... סתם לאכול ת' לב
  • בקיצור ולעניין, איששתם לי את מה שחשבתי. כל אחד עושה מה שמתאים לו... ןאין איזה איסורים מיוחדים, הכל לפי ניסיון אישי. תודה יקרות. ואם זה מעניין החלטתי לא לנסוע. גם ככה אין מה להיכנס למים , ג'קוזי, בריכות... סתם לאכול ת' לב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה