התייעצות לגבי עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די הסתבכתי עם כל מבחר העגלות ואני מתלבטת לגבי קניית אמבטיה לעגלה,היא נראית לי מסורבלת בפרט שהיא מתאימה רק ל-3 חודשים ועולה יקר מאוד. ראיתי את הצ'יקו קורטינה ודי אהבתי אותה,היא גם לא ממש יקרה בלי אמבטיה עם סלקל שמתחבר לרכב וטיולון ב-1800 שקל. הבנתי שצ'יקו זה מותג והיא גם נראית איכותית יותר מאחרות. מה אתן אומרות עליה?למישהי יש ניסיון איתה? ומה דעתכן לגבי קניית האמבטיה לעגלה?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאמבטיה לעגלה מאד חשובה
    אני לא יודעת איך אפשר בלי
    היא כלכך אינטמית , עוטפת וסוגרת
    זה מה שהילדים צריכים בחודשים הראשונים

• אבל היא נורא מסורבלת ומספיקה לכ"כ מעט זמן, ואם אני אחת שלא יוצאת הרבה מהבית?
  • טוב,

אני המלצתי כבר לכמה על העגלה שלי
  • לדעתי אמבטיה זה ממש מיותר. עם הילדה הראשונה קניתי עגלת טיולון שעליה מולבשת אמבטיה של ציקו, אחרי חודשיים וקצת הסקרנית כבר רצתה לראות מה קורה עם העולם שבחוץ אז הוצאתי את האמבטיה והשכבתי את הטיולון כמעט עד הסוף . בילדה השניה כבר קניתי עגלה אחרת של פג p3 שנקראת "משולבת" וזו לדעתי העגלה הכי נוחה, מה גם שלא לכל אחד יש מחסן לשים בו אחרי חודשיים וחצי את האמבטיה.

ilypie.com]
  • אין לי ניסיון, אבל כבר שבועיים שאני עושה סקר שוק לגבי עגלות...באמת שיש מבחר, הרבה חברות, דגמים, וחידושים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה