המשך טיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר

אתמול קיבלתי תשובה שלילית על הפרייה ראשונה שלא צלחה :(
    אני בת 34 היו לי 10 עוברים, 2 הוחזרו 4 תאים ביום השני.

1. היום גיליתי שהם לא הקפיאו אפילו עובר אחד. הם גידלו אותם עד ליום החמישי ואף אחד לא שרד. זה מכעיס אותי כי קראתי שאם היו מקפיאים ביום השלישי הסיכוי שיתפתחו ברחם גדול יותר. האם נכון?
    2. עדיין לא קיבלתי מחזור והפסקתי תמיכה (היום יום 13 מהחחזרה), מתי בערך צפוי?
    3. אחד מהכעסים נובע מזה שיכולתי לעבור החודש את הטיפול הקל של החזרת מוקפאים, אפילו אם זה רק שיטת המצליח שיתכן שאם היו מוקפאים ביום השלישי היו מתפתחים ברחם. הרופא שלי שאל אותי האם אני רוצה לחכות או להתחיל טיפול החודש.
    קראתי שבדר"כ עושים כל חודשיים. ברור שאני לא רוצה לחכות, אבל האם זה שאני לא נחה מהורמונים מקטין את הסיכוי להצלחה? (לפני כן היו לי 5 הזרעות, 2 איקקלומין ו-3 גונאל).

תודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. אין הסכמה על התשובה לשאלה הזאת. מה שאומר שאין הבדל ברור בין האפשרויות.
    2.תוך כמה ימים
    3. שוב יש חושבים כך ויש חושבים כך. אני חושב שכדאי לעשות הפסקה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה