היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי קנה לי שרשרת של ילדה עם 2 אבני אופל מרשת "דניאל" כמובן שדיברנו על זה לפני וגם הלכתי לבדוק איזה אני רוצה אבל לא היה להם בדוכן שרשרת גולדפיל רק כסף ולא היה אבני אופל , רק מכסף אז אמרנו למוכרת שאנחנו רוצים זהב עם 2 אבני אופל אז היא אמרה שהיא תזמין מהחנות.
כשהוא הביא אותה הביתה וכשענדתי אותה עלי ראיתי שלא כלכך רואים את גולדפיל עלי, על העור שלי והאבנים ממש ממש קטנות ולא כמו מה שחשבתי. עכשיו אנחנו רוצים להחזיר (אחרי יומיים) ולא ענדתי אותה בכלל והם לא מסכימים1!!! אומרים שהם הזמינו במיוחד בשבילנו!!!???!!!?
נו מה, יש לכם שרשראות גולדפיל, יש לכם אבני אופל, יש לכם את התליון כולה הרכבתם בשבילי הכל ביחד זה נקרא להזמין??????
הם רוצים שניקח משהו אחר או שניקח זיכוי לא רוצה! צריכה רק את זה!!!
אני רוצה את הכסף בחזרה! אנחנו במאבקים איתם
15 תגובות
עמוד 1
הי לפי החוק הם חייבים להחזיר לך את הכסף אם לא עברו 14 ימיםאבל פחות 5% ממחיר העסקה בהצלחה ואל תותרי להם
לפי החוק הם חייבים לקבל את זזה בחזרה ולהחזיר את הכסף תוך שבוע ימים
אם לא תגידי שאת פונה למועצה הישראלית לצרכנות
מעצבן
הבנות צודקות. ואני מציעה גם לעשות להם יחסי ציבור גרועים בפייסבוק - לפעמים זה עוזר. אם יש להם WALL לרשום שם את הסיפור והכל.
החוק להגנת הצרכן לטובתך במקרה הזה-
את צודקת זה ממש מעצבן!
אל תוותרי!
לפי החוק חייבים להחזיר לך כסף תתבעי אותם פשוט חצופים
הם חייבים להחזיר לך כסף!!!! יש חוק!!!! חוצפנים!
ל-א ל-ו-ו-ת-ר!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוצפה ממדרגה ראשונה!!!!!!!!!
זו פשוט עבירה על החוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן אבל הם אומרים שזאת הזמנה אישית וחיפשתי באינטרנט ב"הגנה לצרכן" וכתוב שהזמנות מיוחדות אין החזרים
אבל מה זה הזמנה מיוחדת - הם לא לקחו לי מידות או שינו את התליון הם פשוט הרכיבו בחנות את כל החלקים כי בדוכן לא היה להם!
אוווחחח אבל אני לא מתכוונת לוותר בכל זאת
תאיימי עליהם שתפני לדני שדה מידיעות אחרונות,
ובמידה והם ישארו בשלהם- אכן תעשי זאת!!
מיכלי,
הם חייבים להחזיר את הכסף רק אם את פונה אליהם בחזרה תוך 48 שעות בלבד!!!מרגע הקניה (כולל שישי שבת אם הם עובדים במוצאי שבת). כל זה מנסיון אישי.
לגבי הזמנת דברים מיוחדים - אני לא ממש בקיאה, סוררי.
בהצלחה מותק ואני בעד לפנות למועצה לצרכנות וכמה שיותר מוקדם.
מי זה דני שדה ומה הוא עושה בדיוק?
גם במיקרים של הזמנה מיוחדת את מקבלת זיכוי אמנם בדרך כלל לא הסכום המלא אמור להיות להם תקנון בנושא ואם אין להם בעיה שלהם אל תוותרי
האם הדגם הספיציפי הזה קיים ברשת באופן כללי .או שביקשת שינוי כלשהו? אם זה רק עניין של העברת דגם מדוכן לדוכן אז זו ממש לא הזמנה מיוחדת! כך שאת בהחלט זכאית לקבל את כספך בחזרה! אם זה הוכן במיוחד עבורך ודגם זה לא קיים באוםן כללי ברשת אז הם צודקים ואז באמת אין החזר כספי
מאיה.
מיכלי, תתקשרי לאגודה להגנת הצרכן (או איך שלא קוראים להם) ותשאלי. הם מאד עוזרים. מנסיון.