חוגים בגן (תינוקייה)- למה מחייבים אותי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן 10 חודשים נמצא בגן של העירייה.
    הגן הוא חדש פועל שנה ראשונה וכל חודש יש להם הנפצות חדשות...
    בגלל שהגן חדש הם עדיין לא קיבלו סמל מוסד מה שאומר שעדיין לא נותנים הנחה של משרד התמ"ת עד שהגן יקבל את הסמל מוסד. יוצא שאני משלמת יותר מ 2000 שקלים. בנוסף עוד 190 שקלים לחודש על כך שאני משאירה את בני מהשעה 4 עד 5 בערב.... ועכשו הם רוצים לעשות חוגים בעלות של 100 שקלים לחודש!
    כשאמרתי למנהלת של הגן שאני אשקול אם לרשום אותו לחוג היא עונה לי :" מה זה תשקלי?? זה חובה! אני לא יוציא את הילד שלך כל פעם שיש חוג.." בקיצור העלתה לי את הסעיףףףףףף

האם אני חייבת לרשום את הילד שלי לחוגים האלו? האמת שבהתחלה חשבתי שאלה חוגים אחר הצהריים וחשבתי לרשום אותו אבל התשובה שלה כל כך עיצבנה אותי שלא מגיע לה לפתוח את החוגים האלה בכלל

כמה אתן משלמות עבור חוגים לקטנטנים?
16 תגובות
עמוד 1
  • גן עירייה? בגיל 10 חוד'? שווה!!!
    החוגים הם חלק מהתשלום השוטף למרות שניתנים בשיקים נוספים. היו אמורים לומר לך זאת עם ההרשמה.
    אם לא אמרו לך - זו אמורה להיות החלטה של ההורים, צריכה להיות הצבעה דמוקרטית, במידה והרוב מעוניין - יהיה עלייך לשלם....
  • גן עירייה בגיל 10 חודשים

• בשביל גן עירייה זה באמת יקר, איך יש גן עירייה לגיל כזה?

אצלי הבן שלי בגן פרטי, אנחנו משלמים המון כסף קרוב ל4000 אבל זה מ7.30 עד 17, ארוחת בוקר, צהריים בשרית, ארוחת 4
    10 חוגים
    You're my heart, you're my soul

• אני חושבת שאת טועה - אז תבדקי:
    זה כנראה לא גן עירייה, אלא מעון שמפעילה עמותה שקיבלה הקצאת מבנה מהעירייה...
    זה לא הופך את זה לגן עירייה (עובדה - כי בסופו של דבר כפופים לתמ"ת ולא למשרד החינוך)
    ואם כן - אז זה חדש...

לא יודעת לגבי חוגים, אבל תבדקי אילו חוגים אלו בדיוק...
    חשוב לבדוק שהם תואמים לגיל 10 חודשים
    100 ש"ח בחודש זה די הרבה
    הבן שלי היה בויצ"ו שקיבלו סיבסוד לגבי חוגים מסוימים, וחוג כמו ליטוף חיות עלה משהו כמו 20 ש"ח לחודש

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אצלנו זה כלול במחיר.....למה לשלם תוספת?
  • היי בנות,
    הגן הוא של חברת כיוונים- מי שאחראית על ההעשרה פנאי ובילוי בעיר באר שבע והחברה הזו שייכת לעיריית באר שבע. הגן הזה פועל השנה הראשונה כך שאין עוד גנים כאלה בעיר וזה פרוייקט מיוחד של העירייה וחברת כיוונים. הגן כפוף למשרד התמ"ת ויש דרגות תשלום לגן אבל בגלל שהגן חדש ולא קיבל עדיין סמל מעון ההנחות מתעכבות ויוחזרו רטרואקטיבית כשהדרגות יאושרו.

אני גם חושבת שהחוגים מעשירים את הילדים, אולי פחות את התינוקות שבקושי מבינים אבל עדיין חשבתי לרשום אותו, פשוט התגובה של מנהלת המעון כל כך עיצבנה אותי בזה שמחייבים אותי רק אחרי שאני רושמת את הילד לגן שזו פשוט חוצפה!! ולכן שאלתי אם אני עדיין חייבת לרשום אותו... החוגים שהיא רשמה בטופס שהיא חילקה להורים הם התפתחות תנועתית לגיל הרך וחוג שלי פעילות עם בעלי חיים, פעמיים בשבוע, 100 שקלים לחודש...

אני בינתיים אחכה ואראה אם הורים בתינוקייה באמת ירשמו את הילדים שלהם, אם כן לא תיהיה לי ברירה אלא לשלם, אם אני אראה עוד הסתייגויות מצד הורים אחרים אולי זה יגרום להם להוריד במחיר או להחשב קצת...

• 100 ש"ח לשני החוגים יחד? כמה ילדים יש בקבוצה? זה מאוד תלוי בסכום לתשלום כי זה מתחלק בין הילדים. אם הקבוצה קטנה אז המחיר לכל אחד גבוה יותר. ואז זה יכול להסביר למה 100.. כי זה באמת קצת יקר

וכמו שכבר כתבו, תבררי עם ההורים האחרים. אצלנו זה 500 ש"ח לשנה וזה לא רק לחוגים (גן של התמ"ת).

Kylie - שני חוגים ביום

• אצלי יש חוג אחד וזה מעל ומעבר בגיל הזה ואנחנו משלמים 30 ש"ח לחודש .

• אצלנו יש 2 חוגים וזה כלול במחיר

• אני לא בגן עירייה אז אני לא יודעת, אבל נחמד לשמוע שיש גן עירייה לגילאי 10 חוד'
    אבל המחיר שאת משלמת הוא מטורף, זה מחיר במרכז ובטח שלא צריך להיות בבאר שבע.
  • תמי זה לא משנה איפה את גרה כל עוד אין לך דרגה אין לך השתתפות של התמ"ת זה המחיר של הגיל הזה
    אבל לגביי 100 ש"ח זה מטורף לא נראה לי לעיניין בכלל

• 2000 ש"ח משלמים גם בויצו ..
    עדיין לא הבנתי למה בגיל 10 חודשים ילד צריך שני חוגים ???
    שנה שעברה הייתי בועד בגן של רואי בגילאים שציינת. היית אמא אחת שלא הסכימה לשלם על החוג לילד שלה ולא מסיבות כלכליות ..

נוצר מצב שהילד שלה לא היה שותף בפעילות וכל פעם שהיה חוג הוא היה יושב בלול בזמן ששאר הילדים נהנו והשתוללו וכמובן שהאמא היתה מודעת לזה
    והדבר נעשה בהסכמתה ... כך שאני מאוד מסכימה עם המנהלת לגבי זה שהשתתפות בחוגים היא חובה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • לדעתי החוגים יותר מדברים לכיתות היותר בוגרות של הגן ופחות לתינוקייה .כנראה שאין להם משהו מתאים לתינוקייה אז דחפו את הבחורה שבאה לעשות חוג תנועה לגיל הרך גם לתינוקות. יכלו לעשות חוג עיסוי תינוקות בערב עם ההורים, או משהו בסגנון שבהחלט יצדיק את הכסף ולא סתם לתקוע חוגים בלי תכלית...

לשאלתכן בתינוקייה יש 10 תינוקות מגיל 4 חודשים עד שנה וחודשיים....

ויש 3 תינוקות מתוכם שהם עדיין לא בני חצי שנה. איזה פעילות לגיל הרך בדיוק היא רוצה לעשות איתם???

אחחח.... העיקר לשלם...לשלם....לשלם..

• וואוו 10 תינוקות בתינוקייה!
    מתחיל למצוא חן בעיני הגן עירייה הזה

• אני תמיד בעד חוגים, גם אם זה יקר.

אבל במקרה שלך, נשמע לי מיותר...
    חוג תנועה לתינוק בן 10 חודשים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה