ראשית, אני מתחייבת בפני עצמי (ואולי גם בעלי) שיותר לא אשתתף בתחרויות הכוללות הצבעות, הקלקות ולייקים למיניהם. I've had enough!
מטרת ההשתתפות שלי בתחרות לא היתה להכפיש את שמה של אף אחת וגם לא את שלי! לצערי, בזמן גלישה בפורומים השונים (שהם אגב, במה חופשית לכולן), על מנת להפיץ את התחרות, נתקלתי בתגובות לא כ"כ נעימות

"עם כרית כזו בכלל לא הייתי מנסה לגייס קולות נוספים כי הייתי מבינה שלא מגיע לי"
"לא ברור לי איך אנשים מצביעים למשהו שבבירור לא ראוי לזכות"
"מילא אם באמת זו שמובילה הייתה עם עבודה יפה, אבל זה ממש מכוער"
"היא כל כך מעצבנת ומשחקת לא יפה! שבאמת שאם זו הייתה מישהי אחרת אז לא הייתי נלחמת בכלל". "לפחות אני יודעת שעשיתי הכל בצורה נקיה ויפה"
אחרי שכבר למעלה משבוע אני רואה כאלה תגובות מעליבות ומשמיצות, קשה לי לשבת ולשתוק!
אין לי ספק שכל אחת שהשתתפה בתחרות השקיעה לא מעט מחשבה והשקעה בפרוייקט אותו בחרה להציג. כמו בכל דבר בחיים, יהיו דברים שימצאו חן בעינינו יותר ופחות. יש לזכור כי היופי הוא בעיני המתבונן. ולפעמים אם אין לך משהו טוב להגיד (לכתוב) אז פשוט תהיה בשקט.
לגבי התקלה הטכנית שהיתה, מכיוון ולא קיבלתי כל הודעה ממערכת האתר, לא היתה לי אפשרות לדעת זאת... לכן הוסקו מסקנות ואני מתנצלת על כך. אבקש מהנהלת הפורום למחוק את השרשור שלי "בנות, תנסו שוב להצביע". אין לי כל כוונה לפגוע בפרנסתו של אף אחד.
תודה בנות על כל התמיכה שלכן

. אתן מקסימות ואין עוד פורום כזה

ותודה שאתן שמרתן על התנהלות מתורבתת ולא ירדתם לפסים אישיים

ותודה אחרונה לאתר "אבונלי" אשר ארגן את התחרות.