את זה קראתם? בנושא אופק חדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
5 תגובות
עמוד 1
  • כן. בהחלט קראתי והזדהתי, אבל לא יהיה שום שינוי כי מסתגלים לכל דבר.

נראה שאת השינויים שעושים לאחרונה כמו "קיצור החופש הגדול" והאופק החדש בגנים אף אחד לא ניסה לדבר על כך עם ההורים או עם אנשי המקצוע.
    החלטות שמגיעות מעכשיו לעכשיו בלי שום קשר לאוכלוסיית היעד (הילדים).
    נראה שעושים דברים כדי לומר "עשינו" ולא שום דבר מעבר.
    חבל.
  • דווקא לי אין בעיה עם זה ששחר בגן עד שעה 14 הוא יוצא בסדר גמור
    מגיעים הביתה מקלחת ואוכלים
    דווקא מאז שהוא עד 14 בגן הוא אוכל יותר טוב בצהרים

• גם אצלנו אין בעיה עם אופק חדש, לא הבנתי למה החצי שעה הזו כ"כ קריטית, אני גם מאוד מעורבת בגן של הבת שלי ולא נראה שלאף אחד מהילדים יש בעיה עם החצי שעה הזו.

דווקא אהבתי את עניין הקלסר לכל ילד שהגננת התחילה למלא, אני יודעת יותר מה הולך איתה בגן.

• זה לא רק העייפות והרעב - כפי שאמרתי - זה בהחלט דבר שמסתגלים אליו.
    השאלה האם זה נכון להם....
    גם לא נתנו מראש את המידע הזה לכן יש הורים שרשמו לצהרונים או לגני יול"א למרות שאין בזה צורך בעצם.
    אם היו שואלים גננות בגני טרום-טרום-חובה האם זה נכון לילדים - התשובה היתה חד משמעית שלילית.
    בעיקרון גן עד שתיים היה אמור להתחיל כבר לפני אי-אלו שנים כולל ארוחת צהריים.

ובקשר ל"קיצור החופש הגדול" הרי רצו לקצר אותו ע"מ שילדי ישראל יוכלו ללמוד על ראש השנה (כן, זו הסיבה לתחילת שנה"ל בסוף אוג' במקום בראשון לספטמבר), אבל... ילדי ישראל לא יכולים ללמוד בדרך זו על יום הכיפורים ועל חג סוכות שהם חשובים לא פחות אם לא יותר.
    כך שהדרך בא דברים נעשים היא טיפשית למדי ושגויה ממקורה.
  • כל גן והבעיות שלו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה