פתחתי את ההודעה שלי בשירשור חדש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המון תודה בנות! ריגשתן אותי!!!
    אני מאחלת לכל אחת מכן שתקבל את הטלפון שישעשה אותה הכי מאושרת בעולם

באשר אלי.. אתמול כמובן נשברתי והצלחתי לבכות, אחרי כמה שעות התחזקתי ואמרתי לעצמי שהטיפול הבא הוא קליל, זה רק החזרה של מוקפאים וכפי שאחת מכן סיפרה (לא בטוחה במאה אחוז בשם..) היא נכנסה להיריון עם תאומים מהמוקפאים. זה חיזק אותי ואמרתי יאללה לטיפול מנצח.
    לצערי היום גם לא הביא איתו בשורות טובות ואפילו המון כעס. היו לי 10 עוברים החזירו 2 ולא הקפיאו אפילו אחד!!!! גידלו ליום החמישי והם לא התפתחו..
    קראתי איפשהו שחשוב להקפיא ביום השלישי כדי שאם מפשירים אז יש סיכוי יותר טוב שיתפתחו ברחם. ואני לא מבינה למה לקחו כזה סיכון?!!?! אני גם כעוסה והיום בכיתי המון. לחשוב ששוב אצטרך לעבור שאיבה (עברתי את זה ממש רע), ושוב זריקות, ושוב כסף ושוב ימי מחלה. סורי על הייאוש אבל זה המצב, זאת המציאות!

הרופא שאל אם קיבלתי ואמרתי שעדיין לא, אז שאל אם רוצה להתחיל החודש טיפול או להמתין. אמרתי שאני לא ממתינה! אני לא יודעת אם זה שאעשה טיפול חודש אחרי חודש יפגע בסיכויי ההצלחה. מישהי עשתה?
    דבר שני- אני פוליציסטית וללא הורמונים אני יכולה לחכות כמה חודשים עד שאקבל וזה גם לא בריא (לא לקבל..) אז מה הטעם?!
    אם לא יהיו לי מוקפאים הפעם וזה לא יעבוד אני אחליף מרפאה.
    בננות ספרו לי על ניסיונכם.. שאוכל לקבל החלטות שקולות.

14 תגובות
עמוד 1
  • שושה מתוקה, אני לא יכולה לעזור לך עם תשובה אבל נראה לי שכדאי לתת לגוף מנוחה חודש אחד ורק לאחר מכן לנסות שוב... אני ממש לא יודעת מה הייתי עושה במקומך, לכן אני חושבת רק מה ההגיון אומר...

ממש הצטערתי לשמוע שלא שרדו עוברים ואת צריכה לעבור שוב שאיבה. אני מקווה שהפעם יהיה לך יותר קל לעבור והלוואי ותהיי כבר אחרי זה...

קבלי ממני חיבוק ענק ותרגישי חופשי לספר ולשתף מה עובר עלייך. אני בטוחה שעוד מעט הבנות יכנסו ויעודדו אותך....
    שיהיה בהצלחה בטיפול הבא והלוואי ולא תצטרכי לעבור את זה שוב.
  • היי מותק,
    כנראה שאת מתכוונת אליי (תאומים מהמוקפאים)

לי היו מוקפאים בני חמישה ימים. היו רק 3 שמתוכם 1 לא היה במצב הכי טוב. ביום של ההחזרה עוד חיכיתי לטלפון אם בכלל יש טעם להגיע להחזרה כי היו צריכים להפשיר אותם קודם ולראות שהם טובים להחזרה.
    למזלי 3 היו בסדר, 1 קצת פחות מה-2 האחרים, החזירו לי את שלושתם ושניים נקלטו, השלישי התמוסס, וברוך השם יש לי 2 זעטוטים מתוקים!

תקחי בחשבון שהכל יכול להיות, אבל תמיד תשארי אופטימית וחיובית...זה יגיע!!!!

אם תרצי לדבר תכתבי לי, בשמחה.

שיהיה המון בהצלחה!!!!
  • שושה...
    יקירה...אין מה לומר, באמת מעצבן, מתסכל, כואב והכל ביחד...
    אין לנו ברירה, חייבות להמשיך ובכל הכח... תראי אצל שירשיר... נקלטה בסוף מהמוקפאים...

תאספי המון כוחות לסבב הבא והמנצח... אנחנו פה בכל יום ובכל שלב...

שיהיה המון בהצלחה וזכרי שכל עכבה לטובה... דברים לא קורים סתם!!!

המון חיבוקים וחיזוקים...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שושה יקרה

ממש מצטערת לשמוע על העוברים , כואב הלב , אני חושבת שכדי לך לנוח חודש אחת לא לעשות טיפול אחרי טיפול , אני יודעת שיש רופאים שלא מוכנים לעשות טיפולים ברצף ללא מנוחה של הגוף .
    קבלי חיבוק ענקי וחם .
    המשכי לעודד את עצמך שהכל יהיה בסדר אין ברירה אחרת
    אני רוצה לומר לך ובמיוחד לשיר שיר שהסיפור שלה חיזק אותי מאוד .

אני חושבת שמאוד חשוב שתתפרקי קצת ולא לשמור בבטן , בכי לא דבר רע רק משחרר .
  • שושה ,קבלי ענקי , את בטח חושבת לעצמך, "נו מה עוד ייפול עליי"??
    לצערנו אנחנו צריכות להתמודד עם המון אכזבות ועוד כאב , אבל בסוף זה יישתלם
    אני מקווה שזהו חודש האחרון של האכזבות שלך ...
    לגביי ההתלבטות שלך אם לבצע טיפול החודש או לא, אני חשבת שכן לעבור טיפול ,אם זה כמובן לא מהווה סיכון מסויים, כי קיים אצלנו מעין לחץ כזה חוץ מהרצון להיות בהריון אלא לחץ גם בגלל הגיל , אז כל חודש ללא נסיון נראה כמבוזבז ..אני כן הייתי עוברת את השאיבה ..

כל מה שנותר לי לאחל לך זה מחשבות חיוביות הרבה הצלחה והמון המון אופטימיות ...
    וכמו שהבנות רשמו כאן ,זה טוב לבכות לשחרר את הלחץ ...
    שתדעי שאנחנו כאן איתך ובשבילך
  • הי שושה,
    מאחלת לך גם מכל הלב שתקבלי פיצוי ענק בקרוב וכל התקופה הזאת תשכח

אני לא עברתי הפרייה כך שאני פחות מבינה בזה, אבל אני כן יכולה להציע לך להתייעץ עם הרופא, שיגיד מה עדיף, וגם להיות קשובה ללב שלך ומה הוא אומר. בזמנו הרופא שלי הציע לי לעבור טיפול אחר טיפול ברצף (הזרעות עם זריקות) אבל אני העדפתי לחכות. מצד שני אם את מוכנה ואין בעיה פיסית לעשות אז לכי עם זה.
    שיהיה בהצלחה  
  • אתן לא מבינות כמה אתן מחזקות אותי! ממש התרוממתי מאתמות והרוב בזכותכן.
    עוד לא קיבלתי מחזור ואני מחכה..
    מאוד מתלבטת אם לעשות הפסקה או להתחיל טיפול. החלטה לא קלה. אם לא היה מרכיב הגיל (אורי את ממש מבינה אותי..) ומרכיב הפוליציסטיות (של לא יודעת מתי אקבל בפעם הבאה) אז הייתי עושה הפסקה, אבל זה המצב וצריכה להחליט.
    קראתי חומר שאני חושבת שמאוד חשוב שמי שעושה עכשיו הפרייה תדע.
    http://sf.tapuz.co.il/shirshur-180-100705171.htm

אני שוקלת אם להחליף מעבדה (שזה לצערי אומר להחליף רופא).
    שירשיר זכרתי שזאת את עם התאומים איזה מעולה שעוברים שלך שרדו עד יום חמישי וגם הצליחו להפשיר. יכולה לאמר לי באיזה מקום עברת את ההפרייה?
  • היי מותק
    מקווה שהמצב רוח השתפר במקצת
    אני טופלתי באיכילוב
  • שירשיר תודה! אני מרגישה יותר חזקה, אבל עדיין לא סגורה לגבי ההחלטות..
    את בכללית? מי הרופא שלך?
    כי אני בכללית ולדעתי הם לא עובדים עם איכילוב אלא רק המדיקל ובי"ח השרון או אחר..
  • אני חושבת שקופות החולים כולן עובדות עם בתי חולים ציבוריים, כגון איכילוב.
    תשאלי...אם את בכלל גרה באיזור ת"א (?)...או תשאלי על אסותא אפילו
    אני במכבי.
  • בדקתי באתר של הכללית ויש הסדרים מאוד ספציפיים. רוב הבי"ח זה מילד שלישי ומעלה.
    לילד ראשון ושני יש את אלישע בחיפה (אני גרה במרכז), אסותא ת"א וראשל"צ והמדיקל בהרצליה.
  • שושה,עד כמה שהבנתי אפשרי להקפיא באסותא ת"א אחרי 3 ימים בדרישת הרופא, גם בראשל"צ ,אז אם יש לך אפשרות להיות מטופלת באסותא בכלל,אז עדיף ,לא?
  • חברה אמרה לי שהיא יודעת שהמדיקל זאת מעבדה טובה וכדאי שאתן עוד צ'אנס.
    היא נכנסה להריון שם מהפרייה ראשונה.
    אני אדרוש הקפאה ביום ה-3 ויהפוך את המקום אם לא יסכימו!!!! בכל מקרה אדבר עם הרופא שלי היום כדי לוודא שהוא יתמוך בי.
    לא רוצה לחשוב על פעם שלישית, אבל במידה וכן אעבור לאסותא.
  • כל החלטה שתחליטי היא נכונה לך, כי היא באה ממך מבפנים ,כל שנותר לי הוא לאחל לך .
    אני כ"כ מזדהה במצב שלך אבל להבדיל אני החלטתי לשנות רופא ומרפאה - משנה מקום משנה מזל ,כמו שרשמת .. יכול להיות שיום שישי הכל יישתנה לטובה כמובן

יקירה שלי , איחולי הצלחה ,והמון אנרגיות ומחשבות חיוביות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה