אין לי כוח יותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשאני סוף סוף חושבת שהכל מסתדר, משהו מתפקשש לי באמצע.

הקדמה:
    מיום הלידה הבנים סבלו מהשטחת ראש וטורטיקוליס שהצריכו טיפול פיזיותרפי. הטורטיקוליס היה כ"כ קשה שאמרו לי שנצטרך טיפולים לפחות עד גיל שנה.
    אני עשיתי הכל על מנת להקל עליהם, כל יום תרגילים, לפחות 3 פעמים ביום וגם רשמתי אותם לשחייה על מנת לפתח את השרירים ולעזור להם להזיז את הראש.
    ובלי להשתחצן אבל בזכות המסירות והטיפול שלי כבר היום אין זכר לטורטיקוליס וכל השרירים שלהם עובדים.
    הדבר היחיד שנשאר לדניאל זה הטיית הראש שמאלה ועכשיו אני מחפשת מומחה לעיסוי תינוקות בשביל לפתור את הבעייה הזו.

אבל,
    היינו היום בטיפת חלב, לבדיקת רופא וחיסון נגד צהבת B.
    הרופאה בדקה אותם, אמרה שהם מתפתחים מצויין וכו'. אבל הפניפ של דניאל אסימטריים בצורה מאוד בולטת וזה יכול לנבוע מזה שהמרפס הצידי (לא זוכרת איך קוראים לו) נסגר מוקדם מידי.
    אמרה לי לפנות בדחיפות לנוירוכירורג לייעוץ.
    אני יודעת שהיא צודקת, גם אני שמתי לב שהעיניים שלו ממש שונות בגודל אחת מהשניה, אני רק לא מבינה למה הרופאת ילדים לא בדקה את זה אף פעם.
    בכל אופן, אני מעדיפה לדעת הכל אז שאלתי אותה אם יש מצב שנצטרך ניתוח והיא אמרה לי שסביר מאוד שכן.
13 תגובות
עמוד 1
  • ויקי, מתוקה שכמוך
  • קודם כל להירגע!!

יש לך שני בנים מקסימים יפים ובריאים, לא הייתי מתרגשת ממה שאומרים בטיפת חלב ולפי מה שאני זוכרת מאחרי הקטן עד גיל 3 כל בעיית שרירים ניתן לפתור עם פיזוטרפיה...

שיהיה בהצלחה
  • מתוקה, דבר ראשון תקבעי תור לנוירוכירורג ותקבלי ממנו יעוץ וכמובן אם יש חששות אז תפני לחוות דעת נוספת. דבר שני, אני יודעת שהמילה "ניתוח" היא מאד מפחידה, בטח כשמדובר במשהו בראש אבל אני יכולה להגיד לך מנסיון שראיתי את התוצאות של הניתוח הזה אינספור פעמים ובסה"כ הניתוח לא מסובך.
    אני יודעת שבתור אמא זה מאד מפחיד ואני מאחלת שלא תצטרכו ניתוח. אני מציעה לך לקרוא על הניתוח באינטרנט כבר עכשיו או אחרי שיקבע סופית שיש צורך בניתוח ולשאול את כל השאלות.

בכל מקרה, רק שיהיו לך בריאים!

• בובה,

אני כבר אמרתי לא פעם את דעתי על המהממים שלך ואני מסכימה עם ליהי שלא יעבור הרבה זמן עד שתתחילי לסגור את הדלת מרוב מעריצות
  • ויקי, איפה את גרה? באיזו קופת חולים? אולי אני אוכל לעזור עם התור (לא יכולה להבטיח כלום אבל אנסה...).

אגב, המצב הזה של סגירת מרפסים מוקדם נקרא קרניוסינוסטוזיס. תקראי על זה קצת באינטרנט...
  • בנות
  • אוי מאמי רק עכשיו אני קוראת.....

• מתוקה שלי
  • אויייי מאמי
    קודם כל רק לידע כללי - את אמא מדהימההההההההההההה
    אני מקווה שהכל הכל הכל יהיה בסדר בע"ה בקרוב
    ושהנסיך הקטן לא יצטרך לעבור ניתוח.

שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים

• אוי, מתוקה..
    שולחת לך מיליארד חיבוקים

• ממי את אמא נהדרת ואני מעריצה אותך על המסירות ועל ההקפדה

אני לא כל כך מבינה בכל הנושא הזה בכנות ואני גם חושבת שאולי עדיף שלא תקראי על זה באינטרנט כי יש לו נטייה להלחיץ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה