היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהריון הקודם זאת לא הייתה בעיה אבל עכשיו אני נמצאת בעיצומם של טיפולים להסרת שיער בלייזר בכל הגוף - לפי מה שהבנתי אין חשש אמיתי להפסקת הטיפולים אך כולם ממליצים להפסיק. מה אתן אומרות אם אמשוך עוד 4 טיפולים כלומר עד שאגיע לחודש שישי ככה?!
12 תגובות
עמוד 1
אהובתיייייייייייייייי תני לי קודם לעכללללללללללללל איזה כייייףףף הכי כיף לגדל שניים יחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני יודעת שלא מומלץ בהריון תבררי איפה שאת עושה!!!!!!!!
נטליי את חייבת לעזור לי עם זה איך מגדלים שניים!?!? חחחח
נראה שאני ובעלי חוששים מההריון הזה יותר מהראשון...
לי נשאר גם 4 והפסקתי. עשיתי רק ברגליים אמנם אבל הפסקתי. על רגליים תחתונות עבד מעולה ונזקקתי רק לכמה טיפולי שעווה (שאולי גם עליהם אפשר היה לוותר) אבל למעלה לא ממש עבד ועשיתי טיפולי שעווה רגיל.
בהצלחה בכל החלטה ומזל טוב על ההריון
אני הפסקתי..למזלי אין לי הגבלה על כמות הטיפולים, אז פשוט המשכתי אחרי שסיימתי הנקה.
עד כמה שאני יודעת, זה לא מסוכן בהריון זה פשוט לא אפקטיבי בגלל כל ההורמונים וחבל על הכסף.
אל תלחציייייייייייי מאמושששש אין ספק שהחיים משתנים מילד לילד לומדים לאט לאט כשהתינוק מגיע לעולם האהבה מתעצמת הדאגה עולה מיום ליום ואת פשוט אחראית יותר.... טיפה כשהתינוק יגדל ובגלל שאת עובדת תוכלי להשאיר אותו למשפחתך לעזרה ואריאל בטח בגן או בפעוטון אז זה מקל....... אבל זה יעשה טוב לאריאל ולתינוק ב"ה ולכם תיהיו משפחה מורחבת ואוהבת... ואל תשכחי שאנחנו נוסעים המון אם זה אשדוד אילת וכו'...עם שני ילדים כל הזמן זה מזוודות העמסות וכו'.............. אבל אין מה לעשות עושים כיף בחיים גם עם ילדים!!!!!!!! אין לך בכלל ממה לחשוש- אתם רק תהנו מזה אני בטוחה!!!! סומכת עליךךךךךךך אשת חייייייייייל מי ימצאאאאאאאאא
גם אני הייתי עושה בפנים והפסקתי באמצע... לפי מה שאני יודעת אסור בשום אופן בגלל הקרינה....
נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
מאוד לא מומלץ בהריון אני הקפתי את המנוי שלי
ומזל טוב על ההריון
היי,
שוב- מזל טוב
אני הייתי מחכה בסבלנות
גם אני שמעתי שאת יכולה להמשיך אבל אני אישית לא הייתי ממשיכה
אצלי הרופא נשים שלי אמר לי מפורשות להפסיק ולדבריו :"למה לקחת סיכון מיותר שקיימים כל כך הרבה בחוץ" ואני מסכימה... עכשיו...
ממתי את בהיריון?????????????????????????
לא ידעתי!! מ-ז-ל ט-ו-ב!!!! ולגבי הגידול של שניים בהתחלה קשה אבל אחכ תענוגגגגגגגגגגגג באמת! כיף! יש רגעים קשים אני לא אגיד שלא אבל לראות את האפרוחית שלי הולכת לעשות לו טובה שהוא בוכה או לתת לו משחק ולנשק אותו... שווה את כל הרגעים הקשים!