חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!
    אני חדשה בפורום ורציתי לשתף אתכם במה שעובר עליי, אני כרגע בהריון בשבוע 11 לאחר שבהריון הקודם הפלתי בשבוע 15. אני ממש לחוצה שזה יהיה גם בהריון הזה , בכלמקרה אני מאחלת בהצלחה לכולן!

mail
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב!!!!!
    אני מציעה לך לא להיכנס ללחצים.....
    לא להיזכר בעבר (עד כמה שהוא עצוב)
    להתרכז בעתיד, להיות בטוחה בעצמך,לקום כל בוקר בחיוך!
    ולדעת שמצפה לך משהו ניפלא!!!!!!
    אם כל הזמן תחששי ותהיה מפוחדת זה יקרין לבפנים ולבחוץ
    וזה הדבר האחרון שאת צריכה......
    תהני מההריון שלך כל יום מחדש ותחייה את הרגע (הזה!)
  • תודה רבה על התגובה, אני מנסה לומר לעצמי את זה כל הזמן אבל לא מצליחה להפסיק להילחץ, אני כ"כ רוצה את ההריון הזה!
    mail
  • ברוכה הבאה
  • כבר יש לך אותו........................

ואין לך , כמו שלא היה לך קודם שום אפשרות לדעת מה יהיה, זה נכון.....

אבל......... את בהריון עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והכל יהיה בסדר גמור את תראי!
  • תודה רבה לכל התגובות זה מאוד מחזק.

לי שנהאני הפלתי משום שלעובר לא היה דופק. מה שהיה קשה שאבא שלי נפטר חודשיים לפני אחרי שהיה חולה סה"כ חודשיים, אז הייתה לי שנה מאוד קשה.

mail
  • אני מאחלת לך שלא תדעי עוד צער ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
    תשמחי את בהריון והכל יהיה בסדר כמו שכתבתי הפלות לאחר שליש ראשון נדירות ולכן סביר שלא יקרה לך שוב
    תשתדלי להתנתק ולשמוח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה