שאלה לאלוהים... (וגם לכן, בנות) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנתי שהחלטת לבחון אותי, גרמת לי להיכנס להריון מאד מהר, גרמת לזמן לטוס ולי להיות שאננה ולחשוב שלי זה לא יקרה, ואחרי שהרגשתי על גג העולם ריסקת אותי ולקחת לי את הילדה. אבל שאלה אחת, אלוהים יקר: לא יכלת להשאיר לי את הציצים הגדולים ו/או לחסוך ממני את הבטן המידלדלת הזאת?!?!?!?!?! לפחות בזה היית בא לקראתי!

יקרות שלי, החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לחזור לעצמי.
    עברו שלושה וחצי שבועות מהלידה, הורדתי 10 ק"ג וחזרתי למשקל שלפני הלידה (שהיה קצת עודף מלכתחילה), נשארה לי בטן מידלדלת מגעילה כזאת, איזו פעילות גופנית מומלצת כדי להוריד את הבטן ואת שאר האיזורים המידלדלים למצב נורמאלי? כמובן שאקבל אישור מרופא לפני שאתחיל כל פעילות אבל אשמח לטיפים לפעילות גופנית ממוקדת להורדת משקל באיזורים בעייתיים (בעיקר בטן, קצת ידיים, ירכיים וכו').

***למי שלא הבינה, השאלה לאלוהים נכתבה בהומור ציני שכזה***
9 תגובות
עמוד 1
  • יפה שלי....
    תני לגוף שלך קצת זמן, השרירים צריכים לחזור לקדמותם.
    בינתיים את יכולה לעשות קצת הליכות. שום דבר מעבר!!
    תשמרי על עצמך

• אני לא יודעת מה בדיוק מותר, אבל הייתי קובעת פגישה אישית עם אחד המאמנים במכוני כושר ומתייעצת איתו. ואז מתחילה לאט לאט לבצע את התרגילים.

אין משהו אחד, כי זה קומפלקס של תרגילים כדי לטפל בהכל ביחד ובאופן הדרגתי.

אני שמחה לשמוע שאת חוזרת לעצמך ואני בטוחה שהכל יסתדר!!!
  • אני יודעת שמומלץ לחכות עוד ושהתחלה של הפעילות צריכה להיות הדרגתית ולאחר יעוץ רפואי. אבל אני חייבת לעשות עם עצמי משהו אז לפחות אני אדבר על הפעילות שאני רוצה להתחיל אולי זה ידרבן אותי באמת להתחיל אותה כשיגיע הזמן

• כפרה עליך
    אני צחקתי ממה שכתבת...
    שמחה שחזר קצת חוש ההומור

לגבי ההורדה במשקל
    כל פעילות אירובית תעזור
    אבל מתונה לא להתחיל בבום

ולגבי כפיפת בטן לא רצוי להתחיל עכשיו רק אחרי שתחזקי את שרירי רצפת האגן
    כי זה בעצם מה שמחזיק את הכל בכל כיפוף

לי למשל אמרו לעשות פילאטיס איזה חודש +לחזק את השרירים שם למטה (זה אני צריכה לעשות לבד ולהזכיר לעצמי בכל תנועה)
    ורק אז להתחיל כפיפות בטן וגם- לא באטרף

• איזה מתוקה שאת, בחיי

• תודה בנות, גם אתן מתוקות

כן, חזר חוש ההומור, החלטתי להרים את עצמי ולהמשיך הלאה. אין הרבה ברירות.
    לשבת, לבכות ולהפוך לפדלאה דיכאונית לא יחזיר לי את ארבל.
    אז, מוכנות או לא, I AM BACK !!!!

חוץ מזה, אולי מתישהו בקרוב גם אני אפתח הודעה של "תסלחו לי שאני חסויה"....

בכל מקרה, תודה על העצות!

• לא יודעת לגבי השאלות שלך.. אבל אני כן יודעת...
    שאת נדירה ומדהימה

• גם לי אין טיפים לגבי פעילות גופנית,

אבל אני חייבת להגיד שאת בחורה מקסימה ואת יכולה לשמש דוגמא להרבה נשים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה