היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הוא היה עושה לי את המבחנים, מרים לי את התיק ומלווה אותי הביתה בחיים לא פגשתי גבר כמוהו - רגיש, מפרגן, אוהב ותומך שנה של ידידות הדוקה. עד הרגע בו החלטנו לצאת, כנגד כל הסיכויים כנגד כל ההתלחששויות, ריב גדול עם חברות שלי והיפרדות מהחבר שלפניו
והנה, למרות הכל היום אנחנו חוגגים שנתיים של נישואים היום לפני 730 ימים הייתי בסלון כלות - מתרגשת לקראת היום הגדול בחיי
23 תגובות
עמוד 1
מזל טוב מותק!!!
מאחלת עוד המון שנים של זוגיות מאושרת מלאה באהבה, אמון, הבנה והמון ילדים!!!
ווואו שירה - קראתי את זה ונהייתה לי צמרמורת בכל הגוף!!!
חמודים!! הרבה אהבה
איזה מרגששששש.... מזל טוב
מזל טוב
שתמשיכו להיות מאושרים יחד!
מזל טוב מאמי המון בריאות ואושר ונחת מהמתוקי הקטני
יפה שלייייייייי המון המון מזל טוב- אושר ונחת ועוד המון המון שנים מאוחדות ומאושרות וכמובן- עוד הרבה אחים/אחיות לנהוראי הנסיך
מזל טוב. עוד המון שנים נפלאות ביחד בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מזל טוב שירוש!!!!
ריגשת אותי המון....
מזל טוב מתוקה.!! לעוד הרבה שנים של אהבה והרמוניה!
מזל טוב מתוקה!!!!!!!
יום נישואין זהו יום מיוחד, הוא מנציח רגע אחד- אהבה גדולה ומימוש. אך כאן זה לא נגמר, כי לכל יום יש גם מחר, ובכל שעה שעוברת האהבה רק מתגברת וחולפות להן השנים ונולדים הילדים. והזמן כבר קצר וכל יום מהר נגמר, בין עיסוק לעיסוק בין עבודה לחיבוק, תמיד יש את השותף היקר, שזמנו כלפייך לעולם לא נגמר. והוא יקשיב לך ויחייך יבין לליבך גם כשהוא עייף... אמנם האהבה הגדולה החלה ביום הנישואים בעבר אך טעמה המתוק לעולם לא נגמר...
מאחלת לכם עוד המון שנים של אהבה ודרך סוגה בשושנים.
שיהיה לכם המון מזל טוב והרבה שנים מאושרות יחד
] ]
אנחנו בדרך לאנשהו חחחח הוא לא רוצה שאני אסתכל על הדרך מעניין לאן...... אעדכן
איזו מתוקקקקקה
ריגשת
מזל טוב ויום נישואין שמח!
שירונת מתוקתי
איזה מקסים כתבת מאחלת לכם עד 120 שנה ביחד שניה אחת לא פחות שתמיד תאהבו תשמחו תהנו ביחד שתזכו לעוד בנים ובנות בריאים ובריאות ורק טוב טל
שירה, זה ממש מתוק ומרגש!
מברוק נסיכה לעוד טריאלרדים ימים מאושרים
מזל טוב!!!!!!!!!!!!
ממש התרגשתי לקרוא!!!!!!!!!!
מאחלת לכם אושר והנאה ביחד!!!!!!!
לאן הלכתם בסוף????
מאמי שלי המון מזל טוב שפע של אושר ושמחה. שתחוו עוד המון רגעים קסומים יחד