היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, האם יש לכן איזשהוא מתקן למים חמים קרים? האם תמי 4 מומלץ ואם כן, מה עדיף פמילי או פרימו? תודה..
11 תגובות
עמוד 1
לנו יש תמי 4 פרימו והוא מעולה כשהבת שלי היתה קטנה הייתי מרתיחה את המים של התמי 4 ליתר ביטחון. עכשיו היא בת 11 חודשים אני ממש לא מרתיחה. לדעתי זה מכשיר מעולה, למרות שההוצאות עליו הן לא קטנות
אני עשיתי בדיוק לפני שבועיים את הפרימו אני מאד מרוצה
אם את רוצה יש לנו דיל טוב טוב שאנחנו יכולים אולי לעשות לכם אותו גם נהיינו בקשר טוב עם הנציגת הלקוחות שם....
אני קניתי לפני שלושה חודשים בערך וממש מרוצה!
לנו יש תמי 4 פמילי ואנחנו מאוד מרוצים בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני עשיתי תמי 4 לפני 8 שנים כשהילד הגדול שלי נולד ושידרגתי אותו לפני שנתיים בערך ואנחנו מאוד מרוצים. אין על הנוחות של המכשיר הזה.
לנו יש את הפמילי, עוד הרבה לפני שנכנסתי להריון. תמי 4 זה מכשיר מעולה ושימושי מאוד כשיש תינוק בבית - מומלץ!
תמי 4 - פמילי! מומלץ ביותר
תודה רבה בנות... למרות שקראתי ברחבי האינטרנט תגובות מאד קשות על תמי 4... זה מעניין שרוב התגובות בפורומים של צרכנות הן מגברים ואף אחד כמעט לא ממליץ עליו ולעומתך תגובות של נשים שממליצות בחום... דרך אגב, מיכאלי, מה הדיל שעשיתם ?
יש לו פמילי מהיום שלהב נולדה ואנחנו סופר מרוצים זה עבר איתנו גם 3 דירות ושרד כמו חדש
בנות, אני לא ממליצה על תמי 4, זה פשוט עבודה בעיניים, איך עדיין מוכרים את זה בחנויות? זה נכון שהוא חמוד וסקסי אבל זה קצת יקר בשביל מכשיר שמקרר ומחמם את המים, לא? בשביל זה לשלם 3500 שקל? בואו נהיה רציניות... חוץ מזה שהוא לא מסנן כלום והמים שם עדיין מגעילים סתם כי בא לצייר....