הצילו להפיל??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בהדיון שבוע 5 גיל 32 ועם התקן מתלבטת מאוד האם להפיל ? מה הסיכויי ללידה ותקינה וילד בריא!?
13 תגובות
עמוד 1
  • יקירה אני לא חושבת שמישהי יכולה לייעץ בהתלבטות כזו.
    מדובר בעניין אולי הכי אישי שיש.
    רק אלוקים קובע מי ייוולד בריא ויש לא עלינו ילדים שנולדו חולים להורים צעירים ובריאים ויש גם להיפך- שוב- בורא עולם יש רק 1 והוא מקבל החלטות.

• נכנסת להריון עם התקן??... למה שלא יהיה בריא? את צעירה... בגלל ההתקן יש חשש לבריאות התינוק?
    אני גם בהריון כרגע, הריון רביעי שקרה בטעות. וכמו שאמרה זו שלפני זה עניין מאוד אישי. בעלי לחץ להפלה בגלל העניין הכלכלי, הוא אמר שלא נוכל לעמוד בגידול ילד נוסף והפלה מבחינתו זה לא ביג דיל. אני נגד הפלות ולא מקבלת את המשפט "זה לא תינוק עדיין זה רק גרגיר". לקח לי שבועיים והרבה בכי לגרום לו להסכים איתי ולהשאיר את ההריון. אני חושבת אומנם שלא צריך לתכנן ילד אם אין אמצעים לגדל אותו אבל אם הוא נוצר וגם אם בטעות אני לא מסוגלת להפיל, כי הוא כבר פה, הוא קיים. אבל שוב כל אחת ומה שהיא מרגישה.

ilypie.com]
  • למה שהסיכוי יהיה קלוש ללידה טבעית לא הבנתי??
    תעשי מעקב אחרי בדיקות את עדיין בגיל סביר!
    אני נגד הפלות לחלוטין בהצלחה

• לדעתי אין סיבה שהתינוק לא יצא בריא.. אבל תתייעצי עם רופא בכל מקרה..

• נות היא לא הסבירה פה את כל הסיכונים שבדבר כניראה בגלל שהיא בלחץ או משהו....
    למי שזוכרת גם כני כרגע בהריון עם התקן... וזה נקרא הריון בסיכון גבוהה
    כיוון שלא הצליחו להוציא אותו וזה גוף זר ברחם...
    הסכנות הם כמובן הפלה...זיהומים בבטן ברחם פגיעה השליה ובשלבים מאוחרים יותר ירידת מים מוקדמת...
    במצב כזה הרופא ישר ממליץ על הפלה...אבל אם בכל זאת ממשיכים מעדכנים אותך בכל הסיכונים.... גם בסיכון שאפשר ללדת פג בשלב מאוד מאוד מוקדם בהריון...
    אני אישית לא יכלתי לקבל את העובדה דל לעשות הפלה..
    ואם ה׳ נתן קיבלתי זאת באהבה....
    נקווה שיעבור בשלום והכל יהיה בסדר בעזרת ה׳
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!

• יש לי חברה באותו סיפור כמו שלך והכל בסדר ברוך השם!!

אני חושבת שזה הריון הכי רצוי מהקדוש ברוך הוא!!!

אני נגד הפלות בלי שום קשר אבל זה שיקולים שלך ושל בעלך

אין שום קשר לטבעת ולבריאות התינוק!

שיהיה בהצלחה

• בנות , אני מתרגשת , תודה רבה אתן כל כך מקסימות , גם אני נגד הפלה אבל יש כלכך הרבה סיבות למה כן לעשות , אני יתומה ויש לי קושי נפשי כלכלי , משפחתתי ו3 בנים בבית , אני כל כך מבולבלת ומחר הוועדה
  • תעשי אך ורק מה שהלב שלך אומר...
    אחרי 3 בנים אולי ה׳ החליט להעניק לך בת???!!
    בכל אופן שיהיה המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי....
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!

• הי אני מיעצת לך להתקשר לאגודת אפרת בירושלים והם יעזרו לך {גם כלכלית}מס הטלפון שלהם:582850 או 026536212שולחת לך מליון ובהצלחה היסורי מצפון אחכ לא יעזבו אותך.............................
    וכן הם גם יעזרו לך לאחר הלידה
  • אני ילדתי את בני האמצעי אחרי שנכנסתי להריון עם התקן ולא היה ניתן להוציא אותו.
    היום הוא ב"ה בן 6!

• היי ,

אני גם מתקשה מאד לייעץ...

לא חושבת שיש לי את הזכות אפילו להביע דעה כשאני לא מכירה את המקרה לבוריו..

מה חושב בן זוגך?

בהצלחה בכל החלטה שתחליטי
  • כדאי לך להתיעץ עם אגודת אפרת מירושלים תחפסי בגוגל את הטלפון
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה