משתגעתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזור מאחר ביום,היום קמתי עם כאבי מחזור ולשמחתי הוא לא מופיע,אתמול בלילה היתה לי בחילה שבסופה כמעט הקאתי ,,אני כבר לא יודעת מה לעשות,עשיתי בדיקה אתמול והיא היתה שלילית,מה עובר עליי??
    יש לי הרגשה שזה הריון אבל גם יש בי את הפחד להתאכזב...
8 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש ממש ממש מקווה בשבילך שזה זה !!!

בחילות...איחור..

אבל מצד שני- תנסי כמה שפחות לצפות לזה כדי לא להתאכזב...

עדכני אותנו !
  • תודה מאמי הלווואייייי
  • בדיוק במצבך... עם חמישה ימי איחור... 2 בדיקות שליליות (אחת 3 ימים לפני האיחור, השניה יום אחרי האיחור...)
    כאבים הזויים שלא היו לי בעבר... עייפות מוגברת...
    אבל אני ידועה בכאבים פסיכולוגים מתחילת הניסיונות... אז כבר לא יודעת מה לחשוב...
    קבעתי בדיקת דם ליום רביעי...
    וכל פעם שאני הולכת לעשות פיפי מתפללת שהמחזור לא יגיע...
    בהצלחה לכולנו!
  • ואאאייי זה סרטטטטטט,אני בעבודה וכל שניה הולכת לבדוק כי אני מרגישה שעוד שניה אני מקבלת מכאבים שהולכים וחוזרים...הלוואי בשבילנו שזה הריון:)
  • בע"ה בשורות טובות

• תודה נסיכות...
  • תודה נסיכות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה