על הבדין החדש.
לפני כשבוע קיבלתי סוף סוף את הדוגמיות של בדין אקסטרא החדש.
היו לי כמה ימים מאוד מסעירים ששכחתי מהו בית ואיך הוא ניראה..
אחרי שכל הדרמה נגמרה, סוף סוף יכולתי להתחיל לארגן את הבית שדי ניראה כמו מזבלה.
הכנסתי את ערימות הכביסה למכונה, ולשם השוואה עשיתי כביסה אחת עם בדין החדש ואת השניה עם בדין הרגיל.
קודם כל ברגע שנפתחה מכונת הכביסה הריח היה הרבה יותר חזק מבדין אקסטרא החדש.
שמתי את הכביסה לייבוש בחוץ (אין לי כבלי כביסה במרפסת שירות כרגע) וחיכיתי.. הכביסה הייתה מעט יותר ריחנית בבדין אקסטרא...
סך הכל אני גרה ליד הים והאמת גם בדין הרגיל כל הכבוד לו, מחזיק לא רע למרות שעומד בחוץ ברוחות ועדיין קשור לבדים.
שמתי את כל הכביסה בארון, כל פעם שפתחתי את הארון לפשפש בבגדים ולבחור מה לקחת הרגשתי את הריח המשקר.. כל כך כייף לפתוח את הארון רק בשביל זה :)
בכל מקרה, באחד הימים איחרתי לשים את הילדה בגן ושכחתי להשפריץ על עצמי ועל הבגדים את טונות הבושם.. הגוף שלי ממש לא מחזיק בשמים ולכן אני מרססת גם על הבגדים שיהיה לפחות מעט ריח טוב.
כשיצאתי מהבית נזכרתי, התעצבנתי על עצמי, אבל לא הייתה לי ברירה..
שמתי את הילדה בגן, עשיתי סידורים בחוץ חום,ואני רק מתכרבלת בעצמי, מקווה שלא אתחיל להדיף ריחות גוף נהדרים..
בכל מקרה כשחזרתי הביתה והורדתי מעצמי את החולצה..הבנתי שלא היה לי ממה לפחד...הריח שהציף את אפי היה ריח משכר של בדין שהיה עדין קשור לבגד.. הרי בדין החדש הוא מרכך שמורכב מטכנולוגיה חדשה לגמרי..וייחודית רק לו כרגע.
וקצת ידע כללי:
בעת הכביסה עם המרכך בדין אקסטרא החדש, הקפסולות מתחברות לסיבי הבד של הבגדים שלנו.
הן מתייבשות מתקשות ונשארות מחוברות לבגד.
ברגע שאנחנו שמים על עצמינו את הבגד מתחילות להישבר הקפסולות ולשחרר ריח מרענן באוויר..כמובן כל תנועה של הבד שוברת עוד ועוד קפסולות וכך תמיד סביבינו יש מין עננה נעימה של ריח טוב.
בכל בקבוק של בדין יש כ 9 מיליון (!!!) קפסולות בישום, גודל הקפסולות הוא מקרוסקופי, והן נצמדות לסיבים הדקים של בד.
בכל תנועה נשברות הדפנות של הקפסולות ומשחררות ריחות נעימים.
את הבדין החדש השיקו בשני ריחות...הורוד - בריח הסחלבים, והכחול - בריח היסמין.
אני אישית מעדיפה את הכחול.
קיבלתי 7 דוגמיות.השתמשתי ב 2 ואת השאר חילקתי 2 לאמא שלי -(איזה ריח מעולה וחזק, מתי יהיו בחנויות? מה כבר יש?איזה יופי)
1 לגיסתי - (מאוד אהבתי, הריח מחזיק מעמד גם בייבוש בחוץ)
1 לחמותי, שפשוט אהבה.. אמרה שהריח עצמו נעים, והיא קיבלה הרבה מחמאות על הריח הטוב בעבודה.
ועוד אחד לאמא של חברה שלי, שאמרה שהיא כבר קנתה את הבדין אקסטרא החדש ורק חיכתה לנסות אותו ברגע שהמרכך האחר יסתיים, היא יצאה מרוצה מאוד מהריח ומהאפקט.
בפה מלא- מאוד מאוד אהבנו.
קניתי את הבקבוק הגדול (והכחול ? ) ב20 שקל..ניראה לי מחיר הגיוני ולא גבוהה בכלל למרכך עמיד כזה ועוד עם אפקט כזה כייפי.
מרוצה מאוד.. ומתכוונת להישאר איתו:)
הבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2167413&r=1
דברו איתי בפייסבוק